Gaziantep’te Silahlı Kavga: 2 Yaralı

Gaziantep’te Silahlı Kavga: 2 Yaralı

Gaziantep’te kızının katilini bulmak isteyen baba ile şüphelendiği şahıs arasında çıkan silahlı kavgada iki kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre, Gaziantep’te kızını maganda kurşunu sonucu kaybeden...

Gaziantep’te kızının katilini bulmak isteyen baba ile şüphelendiği şahıs arasında çıkan silahlı kavgada iki kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Gaziantep’te kızını maganda kurşunu sonucu kaybeden baba, zanlıyı kendi imkanlarıyla araştırmaya başladı. Kızının katilini bulmak isteyen baba şüphelendiği bir şahısla yaşadığı gerginlik sonucu silahlar konuştu.

19 Nisan tarihinde arkadaşlarıyla oyun oynarken elindeki çöpü konteynere atmaya gittiği sırada, nereden geldiği bilinmeyen kurşunun göğsüne isabet etmesi sonucu 9 yaşındaki Pınar Keklik, babaannesinin kucağında hayatını kaybetti. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı bir araştırma başlattı fakat herhangi bir sonuç alamadı. İddiaya göre, kızının katilinin bir an önce yakalanmasını isteyen baba Mehmet Keklik (34), kendi imkanlarıyla katili aramaya başladı. Olay günü hangi şahısların havaya ateş ettiğini tespit etmeye çalışan baba Keklik, evlerinin yakınında ikamet eden 28 yaşındaki Emrah Demir’den şüphelenerek yanına gitti. Sözlü bir tartışma yaşayan ikili çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine ekipler tarafından polis merkezine götürüldü. Polis merkezindeki ifadelerinin ardından serbest bırakılan şahıslar olaydan kısa bir süre sonra karşılaşınca bu kez karşılıklı pompalı tüfek çıkarıp birbirlerine ateş etti. Mehmet Keklik kolundan ve göğsünde aldığı saçmalarla ağır yaralandı ve 112 sağlık ekipleri tarafından Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Olay yerinden kaçan ve kısa bir süre sonra polis tarafından yakalanan Emrah Demir ise 25 Aralık Devlet Hastanesine kaldırıldı. Emrah Demir’in hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.