Gece Yolcuları Didim'de sahneye çıktı

Gece Yolcuları Didim'de sahneye çıktı

Rock müziğinin sevilen gruplarından Gece Yolcuları, Didim'de konser verdi. Söyledikleri birbirinden güzel şarkılarıyla hayranlarını coşturan Gece Yolcuları, sahnedeki performansı ve sempatik tavırlarıyla, konsere gelenlerin büyük beğenisini kazandı.

Yaptıkları şarkılarla müzik listelerinde ilk sıralarda yer alan Gece Yolcuları, Didim'de Rehabilitasyon Bar'da sevenleriyle buluştu. Kendine özgü tarzı ve coşkusuyla dinleyicilere unutulmaz bir konser veren Gece Yolcuları, birbirinden güzel şarkılarını Didimliler ve Didim'e gelen tatilciler için seslendirdi. Gece Yolcuları konserine yoğun ilgi gösteren gençler, konser boyunca Gece Yolcuları'nın söylediği şarkıların tümüne büyük bir coşkuyla eşlik etti. Didim Rehabilitasyon Bar'daki konserinde "Affedecek misin?", "Meyhaneler Sen", "Zaman Geçsede", "Neden", "Hüzün" ve "Unut Beni" gibi popüler eserlerine yer veren Gece Yolcuları grubu, Didimli müzikseverleri şarkılarıyla mest etti. Gece Yolcuları, yaklaşık 2 saat süren konserde, eşsiz yorumlarıyla sevenlerine müzik ziyafeti sundu.

DİDİM’DE “SEKSENLİ YILLAR”

Öte yandan ödüllü oyuncu ve yorumcu Demet Tuncer, “Seksenli Yıllar” isimli gösterisiyle Didimlilere keyifli bir gece yaşattı. "Seksenli Yıllar" etkinliği ile Didim Altınkum'da bulunan Anatolia Bar'da sahne alan Demet Tuncer, 80’lerin yerli ve yabancı şarkılarını yorumu ve göz alıcı sahne performansıyla Didimliler için seslendirdi. Gerçekleştirilen programda Didimliler, nostaljiye, eğlenceye ve müziğe doydu.

YAŞAR KURT'TAN "HİKAYELİ ŞARKILAR"

Altınkum'da bulunan Eflatun Bar ise sahnesinde ünlü sanatçı Yaşar Kurt’u ağırladı. Yaşar Kurt, müzikseverler için hikayeli şarkılarını seslendirdi. 1994 yılında çıkardığı “Sokak Şarkıları” isimli albümünden bu yana Türk rock müziğinin önemli isimleri arasında yer alan Yaşar Kurt, Didim Eflatun Bar'da sahne aldı. Hikayeli Şarkılar ile Didimli müzikseverlerin karşısına çıkan Yaşar Kurt, sevilen şarkılarını dinleyenleri ile birlikte seslendirdi. İlginin yoğun olduğu konser, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.