Geçmiş olsun demek çok mu zor!

Geçmiş olsun demek çok mu zor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu'na sert tepki gösteren Durali Kaya, "Aydın’a mal olmuş Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu benim gibi emekli bir insanı mahkeme kapılarında süründürüyor”dedi.

Özlem Çerçioğlu'nun oğlu Ata, 2016 yılında Balçova istikametinde seyir halinde olan Durali Kaya’nın kullandığı araca arkadan çarptı. Ata Caner Çerçioğlu’nun alkollü olduğu söylenen kaza sonrasında Durali Kaya ve ailesinin hayatları alt üst oldu. Yaşamış olduğu mağduriyetten dolayı eşinin kısmi felç geçirerek yatalak olduğunu ifade eden Durali Kaya, kaza anını Manşet Gazetesi'nden Erdal Savaş'a konuştu.
O anları anlatan Kaya, şunları söyledi; “2016 yılının yedinci ayında Balçova istikametinden Menderes’e seyir halindeyken önümde seyreden aracın köpeğe çarptığını gördüm. Tek şeritli yolda 40-50 metre kala durmak zorunda kaldım. Durduğum esnada sonradan Aydın CHP Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun oğlu olduğunu öğrendiğim Ata Caner Çerçioğlu’nun kullandığı araç, polisin söylemiş olduğuna göre 160 km hızla, arkadan benim aracıma çarptı.”

“ARACIM HURDAYA ÇIKTI”
Kaza sonrası hastaneye kaldırıldığında kafatasında çatlakların tespit edildiğini dile getiren Kaya, aracında da 60 bin TL hasar olduğunu ve bilirkişinin aracını hurdaya çıkardığını anlattı. Durali Kaya, kazadan sonra 27 bin TL’lik maddi ve manevi tazminat davası açtığını ancak Çerçioğlu’nun itiraz etiğini belirtti.

“ÇERÇİOĞLU HİÇ ARAYIP SORMADI”
Kaya, “O tarihten bu yana ne aradılar ne sordular, ne de bir geçmiş olsun dediler. Özlem Çerçioğlu hiç aramadı bizi. Geçmiş olsun bile demek için aramadı. Ama avukatları vasıtasıyla mahkemede vereceği tazminat için itirazda bulundu. Aydın’a mal olmuş Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu benim gibi emekli bir insanı mahkeme kapılarında süründürüyor” diye konuştu.

HEP AVUKATLARI GELDİ
Kazadan sonra açılan davanın bugüne kadar 10’uncu duruşmasının gerçekleştiğini ancak Ata Caner Çerçioğlu’nun hiç birine gelmediğini belirten Kaya, “Oğlu mahkemeye gelmedi. Hep avukatı geldi. Şubat’ın 6’sında avukatının yerine başka bir avukat davaya girdi. Mart’ın 19’unda keşif var, sonra da İzmir’de Temmuz un 16’sında bir sonraki duruşma olacak” dedi.

“ÇERÇİOĞLU’NDAN HAKKIMI NASIL ALACAĞIM?”
Durali Kaya, Çerçioğlu ailesinin açmış olduğu maddi ve manevi tazminata da itiraz etiğini belirtti: “Bütün Aydın halkı duysun bunu, 80 milyonluk Türkiye de duysun. Ben bunlardan hakkımı nasıl alacağım? Bundan sonra bende medya da alacağım bunlardan bu Çerçioğlularından hakkımı. Zengin çocuğu olduğu için mahkeme uzayıp gitti. İyi ki ben onun aracına çarpmamışım. Ben vurmuş olsaydım, benim ne kadar malım varsa alacakları gibi beni ekmeğe muhtaç ederlerdi.”

“OĞLU AMERİKALARDA, BİZLER İSE MAĞDUR”
Yaşamış olduğu mağduriyetten dolayı eşinin 2018 yılında üzüntüden kısmi felç geçirerek yatalak olduğunu sözlerine ekleyen Durali Kaya, “Kendi oğlu Amerikalarda gezerken, New York şehrinde aylık bilmem kaça ev kiralarken bizim gibi gariban bir insanı buralarda hastanelerde mahkemelerde süründürüyor. Ben bunların hiç birine hakkımı helal etmiyorum. 80 milyonluk Türkiye’nin duyduğu gibi Aydın halkı da duysun bunu, nasıl bir belediye başkanına sahip olduklarını bilsinler” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum