Gediz'de Oto Galericiler Sitesi İnşaatı Hızla Devam Ediyor

Kütahya'nın Gediz ilçesinde yapılan Oto Galericiler Sitesi inşaatı hızla devam ediyor.

Kütahya'nın Gediz ilçesinde yapılan Oto Galericiler Sitesi inşaatı hızla devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, araç alım satım işi yapan oto galericileri için Uluoymak ve Umurbey Mahallesi arasında inşaatına başlanılan Oto Galericiler Sitesi inşaatının hızla tamamlandığını söyledi.

Site alanında kilit parke kaplama işlemlerine başlandığını belirten Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, ilçe merkezinde araç alım-satım işlemleri yapan esnafların şehir dışarısına taşınmalarına yönelik yapılan Oto Galericiler Sitesinin 2 adet 5'li gurup halinde inşa edildiğini, içerisinde tuvalet ve lavaboları bulunan tabanı seramik, dış cephesi tuğla kaplamalı ve iç cephesi alçı ve plastik boyalı ofis şeklinde 10 adet işyeri yapıldığını bildirdi.

Belediye Başkanı Saraoğlu, "Belediyemiz tarafından modern şekilde inşa edilen Oto Galericiler Sitesinin önündeki alan kilit parke kaplaması yapılarak esnafların bu alanı araç park ve sergileme alanı olarak kullanmaları sağlanacaktır. Galericilerimizin bu alana taşınarak burada faaliyetlerini rahat bir şekilde sürdürmelerini sağlayacağız. İlçemizdeki galericiler, yaklaşık olarak 2 bin 500 m2 kilit parke kullanılarak kısa sürede tamamlanacak olan tesislerle rahat bir ticaret ortamına kavuşturulacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.