Geleceğin Halkla İlişkiler Uzmanları Anlatıyor

Geleceğin Halkla İlişkiler Uzmanları Anlatıyor

Halkla İlişkiler öğrencileri tarafından “Geleceğin Halkla İlişkiler Uzmanları Anlatıyor” isimli proje hayata geçirildi. Projeyle, lise öğrencilerine Halkla İlişkiler mesleğinin tanıtılması amaçlanıyor...

Halkla İlişkiler öğrencileri tarafından “Geleceğin Halkla İlişkiler Uzmanları Anlatıyor” isimli proje hayata geçirildi. Projeyle, lise öğrencilerine Halkla İlişkiler mesleğinin tanıtılması amaçlanıyor.

Halkla İlişkiler mesleğini tanıtmak ve sektöre yeni uzmanlar kazandırmak amacıyla İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler programı öğrencileri “Geleceğin Halkla İlişkiler Uzmanları Anlatıyor” isimli projeyi hayata geçirdi. Projenin semineri, Ahmet Rasim Anadolu Lisesi 9. ve 11. Sınıf öğrencilerine 15 Mayıs 2015 tarihinde Bahar Ulaş, Aslı Sonyüksek, Derya Teke ve Belgin Kılıç tarafından verildi. Gerçekleştirilen proje kapsamında lise öğrencilerinin konuya olan ilgilerine dikkat çekildi. Mesleki anlamda ilk defa böyle bir semineri dinlediklerini belirten öğrenciler halkla ilişkiler mesleğinin seçimi konusunda olumlu geri bildirimlerde bulundular.

Teorik bilgi kadar, pratik bilginin de önemine dikkat çeken Ahmet Rasim Anadolu Lisesi Rehberlik Öğretmeni Nejla Kaya, “Halkla İlişkiler öğrencileri bu tür organizasyonlar ile mesleklerini öğrenirken aynı zamanda öğretebiliyorlar. Bu eğitim sistemimizin her alanında var olması gereken bir yapı. Öğrencilerinizi gönülden kutlarım” diyerek, İstanbul Gelişim Meslek Yüksek Okulu, Halkla İlişkiler Program Başkanı, Öğretim Görevlisi, Emel Tozlu’ya memnuniyetini dile getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.