Gelecek Partili Özdağ Nazilli’den "Hodri Meydan" Dedi

Gelecek Partili Özdağ Nazilli’den "Hodri Meydan" Dedi

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Nazilli’de gazeteciler ile bir araya geldi. Mevcut iktidarın ülkeyi yönetemediğini ve 3 partiden büyük oranda oy aldıklarını belirten Akdağ, “Hodri Meydan! Bizim A,B ve C planlarımız hazır!” dedi.

GÜNAY PABUŞÇU-Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Ali İhsan Dilmen’i Nazilli’de ziyaret etti ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Partilerinin kuruluş süreci ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulunan Özdağ, önümüzdeki seçime gireceklerini ve tüm seçmenlerin oylarına talip olduklarını söyledi. ”Bizim A,B ve C planlarımız hazır. Hodri meydan diyoruz. Yarın seçim var deyin, 50. gün seçime gireceğiz hem de parlamentoda olacağız. Türkiye’de farkındalığımızı göstereceğiz.” dedi.  Özdağ, Temmuz ayının sonuna kadar 81 vilayette 500’e yakın ilçede örgütlenme çalışmalarını tamamlayacaklarının sinyalini verdi.
 “AK Parti Siyaset Üretemiyor”
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Türkiye’nin çok zor zamanlarında kurulduğunu ve ülkenin lider sıkıntısına çözümü Erdoğan’da bulduğunu söyleyen Özdağ, “Erdoğan başarılı oldu ve 18 senede 15 seçim kazandı ama AK Parti artık eskimiştir. Son 6 senedir Türkiye’yi kötü yönetiyorlarken son 2 senede artık ülkeyi yönetemez duruma geldiler. Yönetme yeteneklerini kaybettiler ve de AK Parti siyaset üretemiyor. Partiler ve siyasetçiler araçtır, baki olan devletimizdir. Ülkemizdeki siyaset maalesef parti kişi endeksli. Ülkemizde siyaset maalesef demokrasi adına, hukukun üstünlüğü adına devam etmiyor. Bizim ülkemizde partiler araç olmaktan çıkıyor, amaç oluyor. Gelecek Partisi bunları yıkmak, sistemi değiştirmek adına var” diye konuştu. 
“3 Partiden Büyük Oranda Oy Alıyoruz”
3 partiden ciddi oranda oy aldıklarını söyleyen Özdağ ,”AK Parti tabanı, HDP ve MHP. En çok oyu bu 3 partiden alıyoruz. AK Parti’den kaçıp HDP’ye gitmek isteyenler, HDP terör örgütü ile arasına mesafe koymadığı için tereddüt içerisinde olanlar Gelecek Partisi’ni tercih ediyorlar. Sayın Davutoğlu’na karşı Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da büyük bir teveccüh var. MHP’den, bu AK Parti flörtünden rahatsız olanlar partimize geliyorlar. AK Parti’den ciddi sayıda partilimize katılım var” belirtti.
“İktidar Korona Mücadelesinde Sınıfta Kaldı”
Koronavirüs sürecinde iktidarın vatandaşları görmezden geldiğini belirten Özdağ, “İlk defa devletimize işimiz düştü ve devletimiz bize gözlerini kapadı, kulaklarını tıkadı ve ağzına bant çekti. Bu, doğru değildi. Türkiye’de 1 milyon 900 kişi aynı anda işsiz kaldı. Rakamlarla şu kişilere şu kadar yardımda bulunduk diyebilirdi, demediler. Şeffaf olmayan, algılarla Türkiye’yi yönetmek isteyen iktidarlarla karşı karşıya kaldık ve sınıfta kaldılar. Bunun karşılığı olarak sandıkta görüşeceğiz” dedi.
“Böyle Bir Ortamı Türkiye Kaldıramaz”
Türkiye’nin ekonomik  durumunu  ülkedeki güven ortamıyla da ilişkili olduğunu belirten Özdağ, “Türkiye’nin şartları ağırlaşıyor, ciddi bir ekonomik kriz var. Enflasyonun artıyor, paramızın değeri azalıyor, döviz yükseliyor. Gençlerde işsizlik oranı şu anda yüzde 26. Böyle bir ortamı Türkiye kaldıramaz. Türkiye’de güven ortamı olmazsa, buraya yurt dışından yatırım gelmez, buradaki yatırımcılar da yurt dışına kaçmak için fırsat kolluyor” ifadelerine yer verdi.
“Basın Özgür Değil”
Türkiye’deki basının özgür olmadığını ve bir tekelleşmenin söz konusu olduğunu belirten Özdağ, ”Eğer basın bir ülkede özgür değilse orada halk devletini tanımaz. Basın devletin halk ve halkın devlet karşısında bir aynasıdır. Türkiye’de basın mensupları da büyük bir sıkıntı içerisindedir.” dedi.
“Ben Yaptım Oldu Mantığı Doğru Değildir”
Türkiye’nin  dünyanın en verimli topraklarına sahip olduğunu yine de tarımda sınıfta kalındığının altını çizen Özdağ, “İlahiyatçı bir adam tarım bakanı olamaz. Ben yaptım oldu mantığı doğru değildir. Tarım Bakanı tarımdan anlayan adamdır. Sağlık bakanı sağlıktan anlayan adamdır. Bugün ihracatta yaşadığımız sıkıntının temeli budur” şeklinde konuştu.
“Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini parlamentoda değiştirmek istiyoruz”
Bugünden yarınları konuşmanın doğru olmadığını söyleyen Özdağ, “Biz bugünü konuşmak istiyoruz. Doğmamış çocuğa elbise biçmek istemiyoruz. Bugün anket sonuçları bunu gösterir yarın Gelecek Partisi’nden birini daha fazla ön plana çıkarabilir. Parlamentoya geldikten sonra biz Gelecek Partisi olarak bu Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini parlamentoda değiştirmek istiyoruz. Bir seçim 2 katrilyona mal oluyor. Bu ülkenin parasına yazık değil mi?” dedi.

whatsapp-image-2020-06-19-at-02.13.26.jpegwhatsapp-image-2020-06-19-at-02.13.26-(1).jpegwhatsapp-image-2020-06-19-at-02.13.26-(3).jpegwhatsapp-image-2020-06-19-at-02.13.26-(4).jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.