Gelecek Partisi Aydın İl Yönetim Kurulu Belirlendi

Gelecek Partisi Aydın İl Yönetim Kurulu Belirlendi

Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Ali İhsan Dilmen, bir dizi çalışmalar sonucunda il teşkilatının kuruluş dilekçesini Aydın Valiliği’ne verdiklerini bildirdi. Dilmen, partisinin il yönetim kurulu üyelerini de açıkladı.

GÜNAY PABUŞÇU-Aralık ayında kurulan Gelecek Partisi Temmuz ayı ile birlikte teşkilatlanma çalışmalarına hızla devam ediyor. Gelecek Partisi’nde Aydın il yönetim kurulu listesi de açıklandı.

Gelecek Partisi Aydın Kurucu İl Başkanı Ali İhsan Dilmen hazırlanan listeyle ilgili açıklamalarda bulundu. Dilmen, hazırlanan liste üzerinde oldukça düşündüklerini ve titiz davrandıklarını ifade ederek süreç hakkında bilgi verdi.
Aydın İl Başkanı Ali İhsan Dilmen, yaptığı açıklamada, “Gelecek Partisi’nin Genel Başkanı Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından ilimizde partimizi kurmam için tevdi edilen görev gereği yaptığım bir dizi çalışmalar sonucunda bugün itibariyle kuruluş dilekçemizi Aydın Valiliği’ne verdik. Yaşadığımız pandemi sürecinin tüm zorluklarının yanı sıra ülkede oluşturulan psikolojik korku duvarları ve bariyerlerine rağmen süreci tamamlamış bulunuyoruz” dedi.

8a2508d6-004e-4802-ab27-3b43381315d7-001.jpg
 

“Yeni bir heyecan ve umut olmak için”
“Bugün milletimiz gönlünden düşürdüğü iktidarın yerine inanıp güveneceği yeni bir parti aramaktadır” görüşünü savunan Dilmen, “Gelecek Partisi, yorgun düşen ve bu halleriyle umut olma potansiyelini kaybeden siyasi partilerin dolduramadığı boşluğu doldurmak, milletimize umut olmak, yeniden Büyük Türkiye idealine sahip çıkmak, yeni bir heyecan ve umut olmak için kurulmuştur” dedi.
 

Listede yer alan isimler
Başkanlığını Ali İhsan Dilmen’in üstlendiği 37 kişilik yönetim, şu isimlerden oluştu: “Selçuk Yasan, Tülin Kahyaoğlu, Hüsne Milli, Kadir İnce, Hülya Ulusoy, Fatih Kocabıyık, Serhat Kılıç, Tülay Tekle, Şahin Eken, Kıvanç Toptan, Ayhan Özsu, Yunus Karan, Müslüm Varlı, Kubilay Akkay, İsmail Tosun, Sevban Aldemir, Ali Yılmaz, Sezgin Taşkıran, Selçuk Günana, Ayhan Ayaz, Uğur Sabırlı, Orhan Akgündüz, Hasan Türk, Armağan Yasan, Harun Kızılarslan, Selçuk Söylemezoğlu, Serkan Deniz, Halit Sarıgül, Soner Tan, Ahmet Karhan, Mehmet Kaya, Ali Aydın, Hayrettin Beşparmak, Sinan Deşdemir, Tayyip Saka.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.