GELECEK PARTİSİ AYDIN’DA ÖRGÜTLENİYOR

GELECEK PARTİSİ AYDIN’DA ÖRGÜTLENİYOR

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Aydın-Muğla-Denizli İlleri Koordinatörü Ali İhsan Dilmen Havadis Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu.

GÜNAY PABUŞÇU - Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Aydın-Muğla-Denizli İlleri Koordinatörü Ali İhsan Dilmen Havadis Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu. Gelecek Partisi’nin Aydın’daki oluşumu ve geleceği hakkında açıklamalar yapan Dilmen, mevcut il başkanlarını eleştirdi ve jeotermal termik santralleri hakkında söz düellosu içinde bulunulmasını doğru bulmadığını söyledi.

TEŞKİLATLANMA ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

Aydın’da parti teşkilatlarını oluşturmakla görevlendirildiğini ifade eden Gelecek Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Aydın-Muğla-Denizli İlleri Koordinatörü Ali İhsan Dilmen şunları söyledi; “Partimiz tüm Türkiye’de olduğu gibi Aydın’da da teşkilatlanma çalışmalarına başladı. Teşkilatlarımızın yapılandırılması ile ilgili arkadaşlarımız belirlendi. Öncelikli olarak yapmamız gereken bir il başkanı belirlemek olacak. Genel Başkanımız sayın Ahmet Davutoğlu’nun takdiri sonrasında partimizin Aydın İl Başkanı belirlenmiş olacak ve örgütlenme çalışmalarına başlayacak.”

LİDER KARİZMASINA TESLİM OLMAYACAĞIZ

Gelecek Partisi olarak herhangi bir kesime yakınlık duymadan, toplumun tamamını kuşatacak örgütlenme çalışması yapacaklarını ifade eden Dilmen, “İslamcı, laik, Türk, Kürt, alevi, sünni, liberal, muhafazakar, toplumun tüm kesimleri bizim siyaset arenamızda kendilerine yer bulacaklar. Biz kendimiz ‘demokrat’ olarak tanımlıyoruz. Ortak iş çalışmalarını önemsiyoruz. Lider karizmasına teslim olan partilerin düştüğü çukura düşmek istemiyoruz.” dedi.

SİYASETTE YORGUNLUK VAR

Aydın ilinde ve ülke genelinde siyasette bir yorgunluk olduğunu belirten Dilmen, “Siyaset üretemiyorlar. Kendi mevzilerinde kavga etmeyi siyaset olarak görüyorlar. Bunu doğru görmüyoruz. İlimizin ve ülkemizin çok ciddi ve büyük sorunları var. Siyasette, ekonomide, tarımda ortak bir akıl çalışmaları yürütülmek zorunda. Sağlıklı bir yönetim göremiyoruz. Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı bu ilin başkanı gibi davranmıyor. Merkezi hükümetle olduğu gibi, ilçe belediyeleri ile bir koordinasyon sorunu var. Bu kısır çekişme içinde Aydın kayboluyor.” ifade etti.

VALİMİZ BİRLEŞTİRİCİ OLMALI

Aydın valiliğin Büyükşehir Belediyesi ile söz düello içinde olmasını doğru bulmadığını söyleyen Dilmen, “Gönül isterdi ki Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Ak Parti il başkanları, ilçe başkanları, milletvekilleri muhattap olsun. Gerekli cevapları onlar versinler. Bu konuda yetersiz kalıyorlar ki Aydın valimiz kamu adına müdahale etme görevi üstleniyor. Valimizin birleştirici kişiliği muhafaza edilmeli. İlimize, ülkemize bu gibi politik tutumlar yakışmıyor.” dedi.

a5dacef2-09d3-4c26-9736-d90a9a4fc4c9.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.