Gelin almada ilginç akım

Gelin almada ilginç akım

İncirliova'da çekici servisi hizmeti vererek geçimini sağlayan damat, ekmek teknesi olan çekiciyi gelin arabası yaptı. Gelin arabası olarak süslenen çekiciye gelin alma konvoyunda da çekiciler eşlik etti.

İncirliova'da Çekici servisi hizmeti vererek kazancını sağlayan Hüseyin Solak, eşine sürpriz yapmak için gelin arabası olarak süslettiği ekmek teknesi çekiciyle gelini almaya gitti. Çekiciyle gelin Zeliha Karadeveci’yi Hacıaliobası Mahallesi’ndeki evinden davul-zurna eşliğinde alan damat Hüseyin Solak, Aydın Zeybeği’de oynamayı ihmal etmedi.

Gelini alan Damat Hüseyin Solak, başını çekicilerin oluşturduğu konvoy eşliğinde şehir turu atarak balo için düğün salonunun yolunu tuttu. İncirliova sokaklarında gelin arabası yerine çekiciyi görenler büyük şaşkınlık yaşadı.

ÇOCUKLUK HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Solaklar Oto Kurtarmanın sahibi Hüseyin Solak, en mutlu günlerinde farklılık oluşturmak için çekiciyi gelin arabası yaptıklarını belirterek, “Babam ile birlikte çalışıyoruz. Çekiciyi gelin arabası yapmak benim çocukluk hayalimdi.Kendi düğünümde çekiciyi gelin arabası yapacağım diyordum. Bende düğünümde gelin arabasını çekiciden yaptım Biraz farklı oldu ama güzel oldu” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum