Gelin gazeteci olunca..

Gelin gazeteci olunca..

Aydın Denge gazetesinde çalışan çiftin düğününde gelin Gamze Korkmaz, fotoğraf makinesini eline alarak düğüne katılan davetlilerin hatıra fotoğrafını çekti.

Aydın Denge gazetesinde çalışan iki genç muhabirin düğününe Gelin Gamze Korkmaz'ın mesleğine olan aşkı damga vurdu. Aydın'ın en büyük şehir gazetesinde çalışan çiftin dün akşam gerçekleşen nikah töreninde gelin Gamze Korkmaz'ın fotoğraf makinesini alarak davetlileri çekmesi şaşkınlık yaratsa da meseleğe olan aşkı davetliler tarafından takdirle karşılandı.  Hakan Tuğrul ile Gamze Kokrmaz üniversite başlayan aşklarını dünya evine girerek nihayete kavuşturdu. Aydın'da muhabir olarak çalışmaya başlayan genç çift, kısa sürede Aydın’ın sevilen gazetecilerinden biri oldu. Geçtiğimiz günlerde de Aydın Gazeteciler cemiyeti tarafından yılın en iyi röportaj ödülünü alan genç gazeteci Korkmaz, düğününde de fotoğraf makinesini elinden düşürmedi.

 

Korkmaz, "Fotoğraf makinesi ve kameraya dokunan bir daha bırakamıyor. İşimi severek yapıyorum ve bu meslek bende bir tutku haline geldi. Eşimle beni mutlu günümüzde yalnız bırakmayan davetlilerimizin fotoğraflarını çekmek benim için büyük bir zevkti" ifadelerini kullandı.

 

11204925_867680986618428_5129476545029047177_n.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum