Genç Aday Destek Turunda...

Genç Aday Destek Turunda...

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu seçim çalışmalarına devam ediyor. Genç aday çok sayıda mahalleyi gezerek vatandaşlardan destek istiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile il...

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu seçim çalışmalarına devam ediyor. Genç aday çok sayıda mahalleyi gezerek vatandaşlardan destek istiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili de konuşan Ak Partili aday, Erdoğan’ın tüm mazlumları dinleyen bir lider olduğunu söyledi.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu seçim çalışmaları kapsamında Aksar Mahallesi vatandaşları ile bir araya geldi. Tarıkdaroğlu köy hakkında bilgi alarak vatandaşlar ile sohbet etti. Daha sonra Köroğlu Mahallesine geçen Ak Partili Aday köylülerin sorunlarını dinledi. Tarıkdaroğlu, “Eskiden köyün bir sorunu olduğunda gidilen yer ya özel idareydi ya da köy hizmetleriydi. Artık yeni büyükşehir kanunu ile buraların hepsine belediye hizmet ediyor. Sorunlarınız ile ilgili belediye ile iletişime geçip çözüm noktasında gayretli olacağım.” dedi.

‘ERDOĞAN DÜNYADAKİ TÜM MAZLUMLARI DİNLİYOR’

Daha sonra Yürekli Mahallesinde toplanan vatandaşlar genç adayı coşkuyla karşıladı. Burada konuşan genç aday, “Bundan önce Türkiye at arabasında gidiyordu, bu arabayı sürenler de hep dış ülkelerdi. Ama 2001 yılında Recep Tayyip Erdoğan diye bir adam çıktı. Dediler ki bu adamdan muhtar bile olamaz. Önce başbakan oldu şimdide Cumhurbaşkanımız. Erdoğan Türkiye’yi arabaya bindirdi. Sizin desteklerinizle de Dünyadaki tüm mazlumları dinleyen bir lider haline geldi.” ifadelerini kullandı.

SORUNLARIN TAKİPÇİSİ OLACAK

Zafer Tarıkdaroğlu bir süre önce mahallede akan nehrin taşması sonucu hayatını kaybeden köylülere rahmet dileyerek acılarını paylaştı. Genç aday derenin yanına bir istimlak duvarı yapılması içinde vatandaşlara, emek vereceğini aktardı. Tarıkdaroğlu, “İnşallah ben döndüğümde bu sorunu içişleri bakanımıza belirteceğim ve orman su işleri bakanımıza bunu anlatmasını rica edeceğim.” şeklinde konuştu.

Tarıkdaroğlu, daha sonra Şenkaya ilçesine geçerek seçim çalışmalarını devam ettirdi. Esnaflara bir araya gelen genç aday esnaflarla tek tek ilgilendi.

İlçedeki kurumları da gezen genç aday Tarıkdaroğlu, ilçe kaymakamlığı ile orman ve su işleri müdürlüğü çalışanlarını ziyaret etti. Tarıkdaroğlu çalışanlara daha fazla hizmet edilmesi gerektiğini belirterek desteklerinin aratacağının da müjdesini verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.