Genç futbolcuya ağır fatura

Genç futbolcuya ağır fatura

Nazilli Belediyespor U-17 takımının Aydınspor 1923 U-17 takımı ile oynadığı derbi maçta kırmızı kart görmesi sonucu hakeme saldırarak 15 ceza alan Ferhat Tunç’un siyah incili kulüple ilişiği kesildi.

Aydınspor ile oynanan maçta hakeme saldırarak kırmızı kart gören Ferhat’ın 15 maç ceza alması sonucu Nazilli Belediyespor Kulübü Altyapı Sorumlusu Hasan Aygün açıklamasında; “Dün yapmış olduğumuz toplantı sonrasında Nazilli Belediyespor U-17 takımı futbolcumuz Ferhat Tunç'un, 14’ncü haftada deplasmanda oynadığımız Aydınspor 1923 maçında yapmış olduğu Fair-play ruhuna aykırı hareket ve kulübümüzün yapısına uygun olmayan davranışlarından dolayı, almış olduğu men cezası sonucunda Nazilli Belediyespor altyapı mottomuz olan 'her şeyden önce insan yetiştirme' misyonumuza ters olduğu için kulübümüz ile olan ilişiği kesilmiştir" dedi. 
“Takımla ilişiği kesilen Ferhat’a taraftardan destek”

Ferhat’ın kulüple ilişiğinin kesilmesinin ardından sosyal medyada taraftarlar yönetime tepki gösterdi. Aynı hassasiyeti A takım oyuncuları içinde gösterilmesi gerektiğini ifade eden siyah incili taraftarlar;” Genç oyuncuya bir şans daha verilmesi gerekiyor” görüşünde birleştiler.

HABER: ENGİN KOCAMAN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.