"Genç nesil kendisini bildiğinden beri AK Parti’nin tek başına iktidarıyla yürümüş."

"Genç nesil kendisini bildiğinden beri AK Parti’nin tek başına iktidarıyla yürümüş."

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve Çine İlçe yöneticileri, Çine’nin Umurköy ve Eskiçine mahallelerini ziyaret etti. Özmen "Genç nesil koalisyonun ne olduğunu bilmiyor. Kendisini bildiğinden beri AK Parti’nin tek başına iktidarıyla yürümüş." dedi.

İlk olarak Umurköy Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer, daha sonra Eşkiçine Mahallesi’ni ziyaret etti.

1 Kasım seçimlerinde Umurköy ve Eskiçine halkından destek isteyen Mehmet Tosun, “Şer odakların oyununa gelmeyelim. Bize bugüne kadar hep destek verdiniz. 1 Kasım’da sizlerden aynı desteği bekliyoruz” dedi.

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, şöyle konuştu:

“7 Haziran akşamı 14 yıldır alışık olmadığımız bir tabloyla karşı karşıya kaldık. Her seçimde galibiyetle çıkıyorduk. Hükümeti kuracak çoğunluğunu elde ediyorduk. 7 Haziran akşamı yüzde 41 oy almamıza rağmen, seçim sisteminin azizliği nedeniyle tek başımıza iktidar olamadık. 7 Haziran akşamı Google’da en çok aranan kelime koalisyondu. Genç neslin hiçbiri koalisyonun ne olduğunu bilmiyor. Koalisyonun zararlarını bilmiyor. Çünkü genç nesil kendisini bildiğinde beri AK Parti’nin tek başına iktidarıyla yürümüş. AK Parti dışında hiçbir siyasi partinin ülkeye ne yönetme iddiası var ne de bir hazırlığı var. Onun için 1 Kasım’da bu düğümü çözecek olan sizlersiniz. Sizlerden bu düğümü çözmenizi istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.