Genç oyuncuya teklifler yağıyor

Genç oyuncuya teklifler yağıyor

Marmara Üniversitesi'nde Müzik Öğretmenliği bölümünü kazanmasının ardından İstanbul'da yaşamaya başlayan Nazillili genç oyuncu Ozan Kösemek...

hayallerinin peşinden koşmak adına oyunculuğa atılmaya karar vermesinin ardından dizi sektöründe adından söz ettirmeye başladı.

Arka Sokaklar ve Paramparça dizilerinde oynayan genç yetenek yeni sezon öncesi dizi sektöründe yaz ve kış projelerinden teklifler aldığını ifade ederken, menajerinin görüşmelere devam ettiğini ve sağlıklı bir karar vermek adına emin adımlar atmak istediklerini söyledi. Oyunculuk adına Başkent İletişim Bilimleri Akademisinde Diksiyon,temel oyunculuk, dublaj ve sunuculuk eğitimi alan Kösemek; burada Altan Erkekli, Rüştü Asyalı, Cihan Ünal, Salih Uzuner, İrfan Değirmenci gibi duayenlerle çalışma fırsatı yakaladı. Hocaları tarafından Arka Sokaklar dizisine önerilen genç yetenek Kösemek, burada ilk deneyiminde Soner karakterini canlandırdığını kaydederken eğitiminde de kendini geliştirmek adına sürekli yenilikler peşinden koştuğunu ifade etti. Menajeri Osman Kaba ile tanışmasının ardından Nurgül Yeşilçay ile Paramparça dizisinde karşılıklı oynadığını dile getiren Kösemek, şu anda dizi sektöründe 3 yaz projesi, 2 kış sezonu projesi ile görüşmelerinin devam ettiğini belirtti.

"MERDİVENLERİ YAVAŞ YAVAŞ ÇIKIYORUM"

Kösemek, " Küçüklüğümden beri hayalim oyuncu olmaktı. Kader beni İstanbul'a Müzik öğretmenliği okumak adına savurdu. Burada radikal bir karar alarak müzikten çok hayalim olan oyunculuğa ağırlık verdim. Bu doğrultuda önemli hocalarla çalıştım. Bazı dizilerde yer aldım. 'Hedef olma hedefsiz kalma' kamu spotu reklam filminde oynadım. Daha iyi yerlere gelebilmek adına çalışmalarımı aralıksız sürdürüyorum. Yeni projelerden teklifler alıyorum. İnşallah izleyicilerin karşısına güzel bir proje ile çıkacağım. Daha oyunculuğun en başındayım. Bir çok duayenden oyunculuk eğitimi aldım. Onların tecrübelerinden ve bilgi, birikiminden yararlandım. Ayaklarımı yere sağlam basmak adına, merdivenleri yavaş yavaş çıkıyorum. Tek amacım ileride oyunculuğuma sınıf atlatmak ve güzel projelerde yer almak olacak" dedi.

HABER:ENGİN KOCAMAN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.