Genç Parti Nazilli İlçe Kongresi gerçekleştirdi

Genç Parti Nazilli İlçe Kongresi gerçekleştirdi

Türkiye genelinde 2007’den bu yana faaliyetlerine ara veren Genç Parti, siyasi arenaya tekrar çıktı. Nazilli İlçe Başkanı seçilen Ahmet Savran, Cem Uzan’ın 2 ay içerisinde Türkiye’ye döneceğini söyledi.

Genel Başkan Cem Uzan’ın, 2007 yılında Türkiye’den ayrılmasından sonra faaliyetlerine ara veren Genç Parti'de yeni bir döneme girildi. Cem Uzan'ın Türkiye'ye döneceğini açıklaması ardından partinin Nazilli İlçe Kongresi gerçekleştirdi. Kongreye Genç Parti Aydın İl Başkanı Yılmaz Şahin, Efeler İlçe Başkanı Fazilet Coşkun, Söke İlçe Başkanı Şahin Baş, Bozdoğan İlçe Başkanı Ramazan Bekleviç ve parti üyeleri katıldı. Seçime tek aday olarak giren Ahmet Savran, Genç Parti Nazilli İlçe Başkanlığı görevine getirildi.

screenshot_20191119_232817-001.jpg

İlçe kongrelerini 4 Aralık’ta Bozdoğan’da sonlandıracak olan Genç Parti, 20 ile 25 Aralık arasında il kongresini gerçekleştirerek büyük kongre hazırlıklarını tamamlamayı planlıyor.
“DİMDİK AYAKTAYIZ”
Kongrede konuşan Genç Parti Aydın İl Başkanı Yılmaz Şahin, “Genel Başkanımız Cem Uzan’ın haksız yere linç edilerek aramızdan ayrılmasından dolayı 12 yıllık bir boşluk oldu. 12 yıl sonra tekrar Genç Parti olarak dimdik ayaktayız. İlçe ve il kongrelerimizi gerçekleştirerek büyük kongremize hazırlık yapıyoruz” ifadelerini kullandı.
“CEM UZAN CUMHURBAŞKANI OLACAK”
Cem Uzan’ın 2 ay içerisinde Türkiye’ye döneceğini belirten Şahin, “Genel Başkanımız liderliğine devam edecek. Seçim için 2023 dense de 2020 yılının ilk baharında ya da yazında görünüyor. Seçime hazırlanmak için elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah seçimlere girerek birinci olacağız ve Cem Uzan Cumhurbaşkanı olacak. Umudumuz budur” şeklinde konuştu.

Kongre’de Nazilli İlçe Başkanı olarak seçilen Ahmet Savran, “İl Başkanımızın da dediği gibi, Genel Başkanımızın aramızda olmayışından dolayı sessizdik. Basında kendisinin de açıkladığı gibi 2 aya kadar Cumhurbaşkanı olmak için Türkiye’ye dönüyor. Biz de Türkiye genelinde hızlı bir şekilde yapılanmalarımızı tamamlıyoruz. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

(İsmail Gürel-Manşet) 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.