Genç Yaşta Hayattan Kopan Ebru Marmaris’te Toprağa Verildi

Genç Yaşta Hayattan Kopan Ebru Marmaris’te Toprağa Verildi

İzmir’de 13 gün önce evinde fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede önceki gün hayatını kaybeden 24 yaşındaki Ebru Taştekin, memleketi Muğla’nın Marmaris ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.Alın...

İzmir’de 13 gün önce evinde fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede önceki gün hayatını kaybeden 24 yaşındaki Ebru Taştekin, memleketi Muğla’nın Marmaris ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Alınan bilgiye göre, Marmaris’teki ailesinden ayrılarak İzmir’e yaşamaya başlayan Ebru Taştekin 30 Nisan’da, evde fenalaştı. Kendisin insülin iğnesi vuran Taştekin, ev arkadaşının çağırdığı ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanedeki ilk müdahalenin ardından aniden fenalaşan ve komaya giren Taştekin, 10 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Genç kızın cenazesi, Nöbetçi Savcı’nın incelemesinin ardından önce Adli Tıp Kurumu’na, ardından da ailesine teslim edildi ve memleketi Marmaris’e getirildi. Ebru’nun cenazesi, Beldibi Camii’nde kılınan namazın ardından toprağa verildi. İki çocuklarından birini kaybeden Taştekin ailesi yakınları tarafından teselli edilmeye çalışılırken, ağabeyi Mehmet Taştekin, otopsi raporu çıkmadan bir şey söylemeyeceklerini belirterek, “Kardeşim bilinci açık olarak hastaneye götürülmüş. Hayatını kaybetmesine anlam veremedik. Canımız yanıyor. Kimseyi suçlamak istemiyoruz. Otopsi raporunun sonucuna göre hareket edeceğiz, kusuru olan varsa cezalandırılmasını isteyeceğiz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.