GENÇLİK KALE GRUBU MİLLETVEKİLLERİNİ ZİYARET ETTİ

GENÇLİK KALE GRUBU MİLLETVEKİLLERİNİ ZİYARET ETTİ

Gençlik Kale Grubu Başkanı Ahmet Buğra Esen, önümüzdeki aylarda hayata geçirecekleri projeler kapsamında Ankara’da milletvekillerini ziyaret etti.

GÜNAY PABUŞÇU-Ahmet Buğra Esen, Ali Abukan ve Melih Ulu tarafından 2017 yılında kurulan Gençlik Kale Grubu  uyuşturucuyla mücadelesine devam ediyor. Gençlik Kale Grubu 3 Şubat 2020 günü “Aile İlişkileri- Eğitim ve Madde Bağımlılığı” başlıklı semineriyle aileleri ve gençleri bilgilendirmek içi tanıtım ve bilgilendirme konferansı düzenledi. Kuruluş amaçları ve gerçekleştirecekleri projeler kapsamında Ankara’da milletvekillerini bilgilendiren Gençlik Kale Grubu Başkanı Ahmet Buğra Esen, “Aydınlı milletvekillerimiz her çalışmamızla yakından ilgileniyorlar ve desteklerini her zaman hissettiriyorlar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.


AK Parti Aydın Milletvekilleri Bekir Kuvvet Erim, Mustafa Savaş, Rıza Posacı ve CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül’ü makamlarında ziyaret eden Esen, “Gençlik Kale Grubumuzun şu ana kadar gerçekleştirdiği çalışmaları milletvekillerimize anlattım. Projelerimiz hakkında istişarede bulunduk. Her milletvekilimizin düşüncesi, desteği bizim için çok önemli. 81 ilimizde teşkilatlanma, grubumuzun dernek olarak resmileşme süreci ve Kuşadası’nda büyük gençlik festivali projesiyle uyuşturucuyla olan mücadelemizi sürdürmek istiyoruz. Bu yolda bizi destekleyen milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

“BÜLBÜL VERİ İSTEDİ, MÜCADELEMİZİ MECLİSE TAŞIYACAK”
CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül’ün Türkiye’de uyuşturucu kullanımı verilerini kendilerinden istediğini belirten Esen, “Sayın Bülbül sosyal hayatın her alanında daha temiz ve sağlıklı bir gençlik istediğini ve grubumuzun çalışmalarını çok beğendiğini söyledi.  Bizden Tükiye’de uyuşturucu kullanımı verilerini istedi. Bu verileri Türkiye Büyük Meclisi’nde sunacağını ve uyuşturucuya karşı topyekün bir mücadele başlatmak istediğini söyledi” dedi.

“BÜYÜK GENÇLİK FESTİVALİ DÜZENLENECEK”
Türkiye’nin en yoğun gençlik festivallerinin Kuşadası’nda gerçekleştiğini söyleyen Esen, “Kuşadası’nda büyük bir gençlik festivali düzenleyeceğiz. Uyuşturucuya karşı gençlik olarak bir araya geleceğiz. Siyasilerimiz, sanatçılarımız ve gençlik olarak o gün orada hep beraber uyuşturucuya hayır diyeceğiz” şeklinde konuştu.

28f37a62-7cd2-4765-abdc-0128c38706f5.jpg

85d4c314-125c-46cb-a213-13219e42e72b.jpg

a093573e-9745-4dae-b04e-246c22d498c7.jpg

b3858f14-3af6-4856-af5b-2045ea28b23e.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.