Gençlik Merkezleri Gençleri Bekliyor

Gençlik Merkezleri Gençleri Bekliyor

Ordu’nun Fatsa İlçe Gençlik Merkezi gençleri ücretsiz şekilde Kastamonu, Manisa, Van, Osmaniye, Mersin gençlik kamplarına götürmek için başvuruları bekliyor.Fatsa Gençlik Merkezi Müdürü Berat Şahin ko...

Ordu’nun Fatsa İlçe Gençlik Merkezi gençleri ücretsiz şekilde Kastamonu, Manisa, Van, Osmaniye, Mersin gençlik kamplarına götürmek için başvuruları bekliyor.

Fatsa Gençlik Merkezi Müdürü Berat Şahin konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bakanlığımız tarafından her yıl düzenlenen gençlik kampları için başvurular 2 Mayıs’ta başladı. Gençler, çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle unutamayacakları bir dönem yaşayacakları kamplara katılabilmek için 24 Mayıs akşamına kadar başvurabilir. Kamplarımız ücretsiz olup katılacakların ulaşım dahil bütün ihtiyaçları bakanlığımız tarafından karşılanacaktır. Ayrıca, katılımcı gençlerin tamamına, yolculukları ve kamplarda geçirdikleri günler için seyahat ve sağlık sigortası yapılarak teminatlar çerçevesinde sağlık hizmeti de verilecektir. Kamplarımızda kız ve erkek dönemleri ayrı ayrı yapılacaktır. Bir kamp dönemi 7 gündür. Kamplara başvuruları 24 Mayıs 2015 tarihinde sona erecektir. Ayrıca kamplarımıza gençlerimiz online de başvuru yapabilirler. Online başvuru yapma imkanı bulunmayan gençlerin Fatsa Gençlik Merkezi’ne gitmesi halinde bu kişilerin başvuruları da görevlilerce aynı sistem üzerinden yapılacaktır. Gençler, yaş şartının uygun olması koşulu ile deniz ve doğa kamplarına sadece birer kez katılabilecek. Şehit ve gazi yakını aile geliri bin liranın altında olan ve ortaöğretimde okuyup 2015 eğitim öğretim dönemi içerisinde takdir belgesi olan gençlere öncelik verilecektir. Bu durumu online başvuru esnasında beyan edenler kesin kayıt yaptırmak için gençlik merkezine geldiklerinde bu belgeleri ibraz edeceklerdir. Gençlik kamplarına katılmaya hak kazananların listesi başvuruların bitiş tarihinden sonra yayınlanacaktır” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.