Genel Müdür Yardımcısı Ünal Kütahya’da

Genel Müdür Yardımcısı Ünal Kütahya’da

Orman Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Ünal Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Ünal’ın Kütahya ziyaretinde; Silvikültür Daire Başkanı Halis Ömür, Orman Zararl...

Orman Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Ünal Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Ünal’ın Kütahya ziyaretinde; Silvikültür Daire Başkanı Halis Ömür, Orman Zararlıları İle Mücadele Daire Başkanı Polat Pamuk, İzin İrtifak Daire Başkanı İzzettin Yurtoğlu da yer aldı.

Kütahya Orman Bölge Müdürü İbrahim Ergüven tarafından karşılanan Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Ünal, Bölge Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin de katılımı ile kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Bölge Müdürlüğümüz çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ağaçlandırma ve erozyon kontrol çalışmaları ve eylem planları hakkında bilgi alan Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Ünal, “Çalışmalarda zaman önemli toprak şartlarını kaçırmadan toprak tavında iken toprak hazırlıklarını yapalım. Gelir getirici türler ile yapılan çalışmalarda toprak şartlarının uygunluğuna bakalım. Program gerçekleştireceğiz diye cevize uygun olmayan yere ceviz fidanı dikmeyelim. Cevizi sulama imkanı olan toprak şartlarının iyi olduğu sahalara dikelim. Yapılan bir çalışma sonuç verici olsun, günü kurtarıcı çalışma olmasın” dedi.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü personeline teşekkür ederek, bundan sonra yapılacak çalışmalarda başarılar diledi.

Bölge Müdürü İbrahim Ergüven’de Bölge Müdürlüklerine yapılan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, 2015 yılının Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü’nde verimli bir yıl olacağını ifade etti.

Genel Müdür Yardımcımız Ali Fuat Ünal ziyaretlerin ardından Kütahya’dan ayrıldı. (EFE)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.