Gerçek ortaya çıktı

Gerçek ortaya çıktı

Nazilli’de lastik değiştirirken kaldırımda baygın halde bulunan ve hakkında alkolden dolayı sızdığı yönünde haberler çıkan Ali G., rahatsızlığından dolayı baygınlık geçirdiğini ileri sürdü.

Nazilli'nin İsabeyli Mahallesi’nde meydana gelen olayda hakkında “Jandarma, sızan sürücü için saatlerce uğraştı” şeklinde haber yapılan Ali G. alkolden dolayı sızıp kalmadığını, aracının lastiğini değiştirirken rahatsızlanarak baygınlık geçirdiğini söyledi.

O gece yaşanan olayın yanlış anlamadan ibaret olduğunu söyleyen Ali G., “O akşam iş arkadaşlarımızla iş yemeğinde bir araya geldik. Dönüş yolunda otomobilimizin lastiği patladı. Lastiği değiştirmek için otomobilden indiğim sırada baygınlık geçirmişim. Yemekten önce soğuk algınlığı için ilaç almıştım. Sanırım yorgunlukla birlikte ilacın yan etkisiyle bayıldım. Zaten güvenlik görevlileri yaptıkları incelemenin ardından ehliyetimi teslim ettiler. Haberde geçtiği gibi sızıp kalacak kadar alkollü olsaydım, ehliyetime el konulurdu. Böyle bir durum da söz konusu değil" dedi.

Ali G., o gece çok az miktarda alkol aldığını, ancak aldığı alkolün kendisini sızdıracak kadar olmadığını sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.