Germencik’te Çiçek Dağıtımı Dünyanın En Özel Çiçeklerine Yapıldı

Germencik’te Çiçek Dağıtımı Dünyanın En Özel Çiçeklerine Yapıldı

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Germencik ve Ortaklar’da Anneler Günü’nde annelere çiçek dağıttı.

MHP sinin Aydın Milletvekili adayı Hüseyin Karagöz ve Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın birlikte Ortaklar pazarında anneler saksıda çiçekler dağıtarak anneler gününü kutladılar.

Aydın milletvekili adayı Hüseyin Karagöz, “Annelerimiz için neler yapsak azdır. Cennet annelerin ayağı altındadır’’ hatırlatmasını yaptıktan sonra Milletvekili adayı Hüseyin Karagöz ‘’Tüm annelerin anneler gününü kutlarım. Germencik belediye başkanım Ümmet başkanım la bu organizasyonu gerçekleştik. Ne mutlu ki hasbel kader Ortakları annelerinde hayır duası aldık. Biz annelerimizi onların en değerli varlıklarının yarınları için gelin birlikte yürüyelim diyoruz” dedi.

Germencik belediye başkanı Ümmet Akın da ‘’Ana gibi yar olmaz. Anneler ailenin direğidir. Temel taşıdır onları yılda bir kez değil. Her zaman başımızın tacı yapmalıyız. Bugün sayın vekil adayım ile birlikte çiçek gibi annelere çiçekleri dağıttık. Onlar zaten birer çiçekler” dedi.

Çiçek dağıtımının ardından Vekil adayı Hüseyin Karagöz ve Germencik belediye başkanı Ümmet Akın Pazarcı esnafı ve dükkan esnafları ve vatandaşlarla buluştular.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.