Germencik'te feci kaza : 2 ölü 9 yaralı

Germencik'te feci kaza : 2 ölü 9 yaralı

Germencik'e bağlı Ortaklar Mahallesi'nde öğrenci servisi otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil sürüklenerek ikiye bölündü. Otomobil sürücüsü Muammer Süslü ve yan koltuktaki Ömer Sarı öldü. 9 kişi de yaralandı.

Kaza, bugün saat 07. 45 sıralarında Aydın-İzmir Karayolu Germencik'e Ortaklar Mahallesi'nde meydana geldi. Kuşadası’ndan Efeler’de bulunan Doğa Koleji'ne öğrenci götüren Hasan Bezirkan yönetimindeki 09 P 3581 plakalı servis minibüsü, Ortaklar Mahallesi girişinde karşı yönden gelen Muammer Süslü (53) yönetimindeki 09 TD 196 plakalı otomobile çarptı. Çapmanın etkisiyle minibüs otomobili ikiye bölerek yaklaşık 100 mette sürükledi. Otomobil sürücüsü Muammer Süslü ağır yaralı olarak kaldırıldığı Germencik Devlet Hastanesinde öldü. Otomobilde bulunan Ömer Sarı da (34) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazadan yaralı olarak kurtulan yolcu Cafer Gülmez, servis şoförü Hasan Bezirkan ve öğrencilerden Doğa Başaran ve Ali Ayhan Ek Aydın Adnan Menderes Üniversite Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazadan sonra 5 öğrencinin daha hastaneye kendi imkanlarıyla giderek ayakta tedavi olduğu öğrenildi.

İNŞAATA SIVA YAPMAYA GİDİYORLARDI

Germencik’te yaşayan 5 çocuk babası Ömer Sarı ve 4 çocuk babası Muammer Süslü ve Cafer Gülmez’in Kuşadası’nda bir inşata çalışmaya gittikleri öğrenildi. İkiye bölünen otomobilden ayakkabı, yiyecek, inşaat malzemelerinin yerlere savrulduğunu görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Ömer Sarı’nın babası Emrullah Sarı oğlunun ölüm haberiyle yıkıldı. Sarı'nın her gün birlikte işe gittiği oğlunu bugün kendisinin işi olduğu için yalnız gönderdiği öğrenildi. Öğrenci servisinin kaza yaptığını duyan veliler önce kaza yerine akın etti ardından yaralıların kaldırıldığı hastaneye. Güvenlik kamerasını inceleyen polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken, kaza yerine Germencik Cumhuriyet Başsavcısının gelmesinin ardından Ömer Sarı’nın cenazesi kaldırılarak Germencik Devlet hastanesi morguna götürüldü. 

 

b540ff185888c6679be97e5ebb7f87f5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.