Gesmek’te Yılsonu Sergisi

Gesmek’te Yılsonu Sergisi

Gebze Belediyesi Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları’nda (GESMEK) yılsonu sergisi açıldı.GESMEK’in başarılı kursiyerlerinin el işi eserlerinden oluşan ve 9 baranştan 240 kursiyerin hazırladığı...

Gebze Belediyesi Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları’nda (GESMEK) yılsonu sergisi açıldı.

GESMEK’in başarılı kursiyerlerinin el işi eserlerinden oluşan ve 9 baranştan 240 kursiyerin hazırladığı yılsonu sergisi, düzenlenen açılış töreniyle başladı. Beylikbağı kurs merkezi önünde düzenlenen sergi açılışına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Sadık Albayrak, Engin Güzel, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, kursiyerlerin aileleri ve davetliler katıldı. 9 branşta 240 öğrencinin eğitimini tamamladığı GESMEK Beylikbağı kurs merkezinin sergi açılışında ilk olarak kurs hocalarına ve başarılı öğrencilere sertifikaları Başkan Köşker ve protokol üyeleri tarafından verildi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker yaptığı açılışta yaptığı selamlama konuşmasında, “GESMEK’in hüner ve sanat dolu büyük bir ailedir. Eğitimlerini tamamlayarak becerilerinin yansıması olan eserlerini ortaya çıkaran GESMEK kursiyerlerini ve usta öğreticilerini kutlarım. Her geçen dönem yenilenen ve gelişen yapısıyla, eğitim alanında bölgemizde markalaşan GESMEK yüzümüzü ağrıtıyor.GESMEK kurslarına katılan kardeşlerimiz, bir yandan el becerilerini geliştirirken diğer yandan yeni arkadaşlıklar ve yeni bir çevre ediniyor. GESMEK bir yandan çevre eğitirken diğer yandan sosyal çevrenin genişlemesine hizmet ediyor. 8 ay boyunca sebat edip hünerlerini geliştiren kursiyerlerimizi çıkardıkları el işi göz nuru eserlerinden ötürü kutlarım” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.