Gezipara Ekonomik Tatil Fırsatları Sunuyor

Gezipara Ekonomik Tatil Fırsatları Sunuyor

Tatile gitmek, uygun fiyata tatil fırsatı yakalamak isteyenler için geliştirilen GeziPara, ekonomik fırsatlar sunuyor.Gezinomi.com sitesine üye kullanıcıların, yaptıkları her yorum ve aldıkları her ü...

Tatile gitmek, uygun fiyata tatil fırsatı yakalamak isteyenler için geliştirilen GeziPara, ekonomik fırsatlar sunuyor.

Gezinomi.com sitesine üye kullanıcıların, yaptıkları her yorum ve aldıkları her üründen indirim kazanmalarını sağlayan GeziPara, ekonomik tatil fırsatları sunuyor. Kullanıcılar, tıpkı tasarruf yapıp para biriktirdiği gibi, GeziPara’yı kazandıkça biriktirebiliyor. Böylelikle GeziPara biriktirerek tüm tatili ücretsiz almak mümkün hale geliyor.

GEZİ PARA NASIL KAZANILIR?

Kullanıcılar, Gezinomi.com’a üye olarak, üye kazandırarak, alışveriş yaparak, yorum yazarak, fotoğraf yükleyerek ya da Facebook/gezinomi sayfasındaki yarışmaları takip ederek GeziPara kazanabiliyor. Arkadaşlarını sisteme üye yapabilen kullanıcılar, davet ettikleri üyelerin 500 TL ve üzeri tatil, tur, cruise veya konaklama alışverişlerinde 50 TL, 500 TL altındaki alışverişlerde 10 TL elde ediyor. Ayrıca kullanıcılar Gezinomi’den satın alınan her tatil, tur, cruise veya konaklama ücretinin yüzde 1’i, Gezinomi’yle çıkılan her tatilde, kalınan yer veya tur ile ilgili yorum için hesabına 5 TL, fotoğraf için 1 TL değerinde GeziPara kazanabiliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.