Gıda Fuarı'nın tek Aydınlı firması; Efe

Gıda Fuarı'nın tek Aydınlı firması; Efe

Türkiye’nin en büyük gıda fuarı olan İstanbul’daki 23. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’na Aydın’dan katılan tek firma, Efe Şekerleme oldu. Firma, Aydın’ın incirini ve çok sayıda ürününü yerli ve yabancı ziyaretçilerle buluşturdu.

İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde 3-6 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen 23. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı 1000’den fazla markanın katılımıyla gıda sektörünün gövde gösterisine dönüştü. Fuar içecek, süt ve süt ürünleri, et ve tavuk ürünleri, yaş meyve ve sebze, deniz ürünleri, dondurulmuş ürünler, temel gıdalar ve yağlar, şekerli mamuller, unlu mamuller ve kuruyemiş ve gıda katkı maddeleri başta olmak üzere pek çok ürünün yer aldığı katılımcı profiline ev sahipliği yapıyor.

Aydın’da gıda sektöründe son dönemde adından sıkça söz ettiren Efe Şekerleme de fuara katılan tek Aydın firması oldu. Aydın ürünlerini Efe ve Ephesus markasıyla sunan firmanın standı, en fazla ziyaret alan stantlardan biri oldu.

İNCİR VE İNCİR ÜRÜNLERİNE BÜYÜK İLGİ

Fuarın çok verimli geçtiğini belirten Efe Şekerleme Genel Müdürü Ahmet Ok, Türkiye’den ve yurtdışından yüzlerce firmanın katıldığı fuarda incir ve incir ürünlerini tanıtan tek firma olmaktan dolayı gurur duyduklarını söyledi.

Aynı zamanda ihracat yapan bir firma olduklarını ifade eden Ahmet Ok, “Efe Şekerleme olarak fuarlara katılmaya çalışıyoruz. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı da, yüzlerce yerli ve yabancı firmanın katıldığı en önemli fuarlardan birisi. Fuara Aydın’dan katılan tek firma olduk. Burada Aydınımızın incirini ve incir ürünlerini de tanıtan tek firmayız. Özellikle standımızdaki incir ve incir ürünlerine, krokanlar büyük ilgi görüyor. Ziyaretçilerin yüzde 80’i yabancı. Fuarda yurtiçi ve yurtdışındaki müşterilerimizle de buluştuk. Aynı zamanda yeni müşteriler de kazanıyoruz. Ciddi iş bağlantıları yapıyoruz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.