Gıda zehirlenmesinin bilançosu ağır

Gıda zehirlenmesinin bilançosu ağır

Karacasu'da öğrencilerin gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanede tedavi edilmesine ilişkin İlçe Kaymakamı Büyüknalçacı, "İdari soruşturmamızı başlattık ve gıdaları da analiz için gönderdik. Sonuçlar iki gün sonra elimize ulaşacak." dedi


MEHMET ALİ CİNTOSUN-Karacasu Devlet Hastanesi önünde gazetecilere açıklama yapan İlçe Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı, olayı duyduğu an Ankara'da olduğunu ve daha sonra hızlı bir şekilde ilçeye geldiğini belirtti.

karacasu-kaymakami.jpg
Hastaneye giderek hastaları ziyaret ettiğini ve taburcu olanları da evlerinde ziyaret edeceğini ifade eden Büyüknalçacı, olaydan etkilenen öğrenci sayısının 180'e çıktığını kaydetti.
Büyüknalçacı, "Hastalarımızın durumları iyi gözüküyor. İki tanesi sadece tedbir amaçlı olarak yoğun bakımda tedavi ediliyor." diye konuştu. 
Karacasu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nin 7 yıldır okullara yemek yaptığını da aktaran Büyüknalçacı şöyle konuştu:
"7 senedir ilk kez böyle bir olayla karşılaşıyoruz. Keşke hiç yaşanmasaydı. İdari soruşturmamızı başlattık ve gıdaları da analiz için gönderdik. Sonuçlar iki gün sonra elimize ulaşacak. Her ay düzenli olarak denetim yapılıyordu."  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.