GKV Özel Ortaokulu Öğrencileri Ödüllendirildi

GKV Özel Ortaokulu Öğrencileri Ödüllendirildi

Gaziantep Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde ikincisi yapılan Durum Tespit Sınavı’nda il birinciliklerinde rekor kıran GKV Özel Ortaokulu öğrenciler ile çeşitli alanlarda dereceye giren öğ...

Gaziantep Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde ikincisi yapılan Durum Tespit Sınavı’nda il birinciliklerinde rekor kıran GKV Özel Ortaokulu öğrenciler ile çeşitli alanlarda dereceye giren öğrenciler için düzenlenen törende ödülleri dağıtıldı.

Akademik başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gaziantep genelinde gerçekleştirilen ve binlerce öğrencinin katıldığı ikinci durum tespit sınavında rekor derecede birincilik elde ederek yeni bir başarıya imza attılar. 33 bin 238 öğrencinin katıldığı 8. Sınıflar durum değerlendirme sınavında GKV Özel Ortaokulu öğrencilerinden Yağmur İpek Turan, Batuhan Yalçın, Deniz Ali Turan, Simay Dumrul, İrem Ateş, İpek Kanber, Ali Ekin İşcan ve Alptekin Boran sınavda sorulan soruların tamamını doğru yanıtlayarak il ve ilçe birinciliklerini elde ederken, 7. Sınıf öğrencilerinden Berke Yurtsızoğlu sınava katılan 31 bin 50 öğrenci arasından il ikincisi ve ilçe birincisi oldu. Aynı sınavda 31 bin 50 öğrenci arasında il yedincisi ve ilçe beşinciliğini ise Başak Nida Yıldız, Kaan İyiköşker, ve Efe Cahit Külah elde etti. 5. Sınıflar 35 bin 604 öğrenci arasında il birincisi Selin Aksoy olurken aynı grupta İrem İyiköşker il üçüncülüğünü, İrem Taşar ise il beşinciliğini elde etti.

SPOR, BİLİM VE SANAT ÖDÜLLERİ DE VERİLDİ

Akademik başarılara paralel olarak katıldıkları çeşitli yarışmalarda derece elde eden öğrencilere de düzenlenen törende ödülleri verildi. Bireysel ve kitlesel alanlardaki başarıların değişmez adresi Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları’nda başarıların tesadüf olmadığını ifade eden GKV Özel Ortaokulu Müdürü Ali Bozgeyik, “Başarı, özveri ile ortaya konan emeğin vazgeçilmez sonucudur. Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimi sunar başarılarımızın artarak devam etmesini dilerim” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.