Gökçek'in açıklamaları Nazilli'yi salladı

Gökçek'in açıklamaları Nazilli'yi salladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Meral Akşener’in Nazilli’de düzenlediği mitingi Uğur Şirketler Grubunun finans sağladığını iddia etmesinin ardından, asıl gerçek ortaya çıktı.

HABER:MEHMET ALİ CİNTOSUN-15 Temmuz hain darbe girişimin ardından Beyaz TV’de Latif Sansür’ün canlı yayın konuğu olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek,  Meral Akşener’in il ve ilçelerdeki mitinglerini FETÖ’cü iş adamlarının düzenlendiğini iddia etmişti.  Konuşmasında Nazilli’ye de yer veren Gökçek, şok bir iddiayı da gündeme getirdi. Nazilli’de 8 Mayıs’ta düzenlenen mitingin masraflarını, FETÖ operasyonları kapsamından tutuklanan Uğur Şirketler Grubu’nun sahiplerinin üstlendiğini kaydeden Gökçek, canlı yayında şu ifadeleri kullanmıştı; “Nazilli civarında yaptığı bütün faaliyetleri Uğur Şirketler Grubu yöneticileri var. Bunlar destekliyor. Bunlar FETÖ’cü iş adamları. Bunlar bunun içinde tutuklandı”.

PARTİLİLER MASRAFLARI KARŞILADI

Melih Gökçek’in şok iddiasının ardından gerçek ortaya çıktı. FETÖ'den tutuklanan Uğur Şirketler Grubu’nun sahiplerinin MHP’li Meral Akşener’in ekibiyle hiç görüşmediği, her hangi bir maddi kaynak sağlamadığı öğrenildi.Akşener’in Nazilli ve İncirliova’da düzenlediği mitinglerdeki masrafları MHP’li muhaliflerin karşıladığı tespit edildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum