Gömeç’te Kermes Coşkusu

Gömeç’te Kermes Coşkusu

Balıkesir’in Gömeç ilçesinde, Karaağaç Ahmet Karakaş Ortaokulu öğretmenleri ve Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen yılsonu kermesinin açılışı düzenlenen bir törenle gerçekleştirildi.Gömeç Kaymakam...

Balıkesir’in Gömeç ilçesinde, Karaağaç Ahmet Karakaş Ortaokulu öğretmenleri ve Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen yılsonu kermesinin açılışı düzenlenen bir törenle gerçekleştirildi.

Gömeç Kaymakamı Naif Yavuz’un yanı sıra İlçe Garnizon Komutanı Özcan Akdemir, Belediye Başkanı Kazım Arslan, İlçe Emniyet Amiri Fikret Bakır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır’ın yanı sıra okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı törende; sportif etkinliklerde dereceye girenler ödülleri verildi.

Törende; Oryantring okul sporları branşında Türkiye 3.sü olan takıma Kaymakam Naif Yavuz tarafından seyahat valizi hediye edildi.

Ödül dağıtımında Kaleli Yakar Top yarışmasın da il 3. olan Gömeçli takıma Belediye Başkanı Kazım Arslan tarafından hediyeler verildi.

Törende Hacıoğlu Okulu’na da ve Karağaç Ahmet Karakaş Okulu’nun kardeş okulu olması nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır tarafından hediyeler verildi.

Daha sonra açılan kermeste ise öğretmenler ve Okul Aile Birliği velileri tarafından yapılan hazırlanan yiyecek ve giyecekler protokol ve etkinliğe katılanların beğenisine sunuldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.