Görücüye Çıktılar

Görücüye Çıktılar

AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı’nın Nazilli Belediye Başkan aday adayları belli oldu. Bekir Kuvvet Erim, Aytekin Kaplan, Ahmed Harmandaroğlu ve Tacettin Pirinç resmi başvurularını yaptılar.

AK Parti Genel Merkezi’nin belirlediği sınav takvimine göre AK Parti İl ve İlçe Teşkilatları’na Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkanlıkları için aday adaylığı başvuru süresi sona erdi. Nazilli Belediye Başkan aday adaylığı için İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, Nazilli eski Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, parti kurucularından Ahmed Harmandaroğlu ve Nazilli İlçe Başkanı Tacettin Pirinç resmi başvurularını yaptılar.

9-10 KASIM’DA TEMAYÜL YOKLAMASI OLACAK

AK Parti İl Başkanı Sadık Atay, 1 Kasım’da sona ereceği duyurulan belediye meclis üyelikleri aday adaylığı süresinin 1 Aralık 2013 tarihine kadar uzatıldığını söyledi. 9-10 Kasım tarihlerinde eş zamanlı olarak il genelinde temayül yoklamalarının yapılacağını, ardından kamuoyu yoklamaları ve AK Parti Genel Merkezi’nin çalışmaları ile başkan adaylarının açıklanacağını belirten Atay, “AK Parti Aydın teşkilatları yerel seçimlere hazırdır. AK Parti’liler olarak ‘ben’ değil ‘biz’ diyeceğiz. Hep birlikte hareket edecek Aydın’ı CHP iktidarından kurtaracağız. AK Parti Genel Merkezi’mizin açıklayacağı adaylarımızın etrafında tüm teşkilatlarımızla kenetlenerek Aydın Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm belediyeleri alacağız. Her seçimde artırdığımız oyumuzu 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerinde yüzde 45’in üzerine taşıyacağız” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum