GTO, “Türkiye-iran İşbirliği” Toplantısı Düzenliyor

GTO, “Türkiye-iran İşbirliği” Toplantısı Düzenliyor

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), Gaziantep için önemli bir potansiyel taşıyan İran’a daha fazla ihracat ve bu ülkeyle işbirliğinin artırılmasına yönelik işbirliği toplantısı düzenliyor.GTO Genel Sekrete...

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), Gaziantep için önemli bir potansiyel taşıyan İran’a daha fazla ihracat ve bu ülkeyle işbirliğinin artırılmasına yönelik işbirliği toplantısı düzenliyor.

GTO Genel Sekreteri Halil Göçer, yaptığı açıklamada, hedef pazarları genişletmek istediklerini, bu kapsamda da İran’ı ele almak istediklerini belirtti.

“Türkiye-İran İşbirliği” konulu toplantıda İran’la yapılacak işbirliğinin konuşulacağını anlatan Göçer, “İran son aylarda ihracatımızın yükselişe geçtiği bir ülke. Ticari ilişkilerimizin yanı sıra yüzyıllardır komşuluk ettiğimiz İran’a daha yönelmemiz gerektiğini düşünüyoruz. İran Büyükelçisi Ali Reza Bikdeli’nin de katılacağı Türkiye-İran İşbirliği toplantısı 15 Mayıs Cuma saat 09.00’da GTO’da gerçekleştirilecek” ifadelerini kullandı.

Göçer, İran’a iş yapan, bu ülkeye ihracatı olan firmaların yanı sıra İran’la çalışmak isteyen sektör temsilcilerini toplantıya davet etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.