Güç Birliği Toplantısına Elektrik Darbesi

Güç Birliği Toplantısına Elektrik Darbesi

Nazilli’de milyonlarca lira harcanarak yapılan Nazilli Ticaret Odası binasında düzenlenen "Aydın İli Oda ve Borsaları Güç Birliği" toplantısına elektrik arızası damga vurdu.

Nazilli Ticaret Odası(NTO) ev sahipliğinde Sanayi Mahallesi'nde bulunan yeni hizmet binasında gerçekleşen toplantıya Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Aydın ilinin genelinde görev yapan oda ve borsa başkanları katıldı. Toplantıda Aydın'ın sorunları masaya yatırdı. Milyonlarca lira harcanarak yapılan binada elektrik krizi yaşandı.  Nazilli ve doğu bölgesi ilçelerini tanıtan sine vizyon gösterimi sırasında binanın güç kaynağı birden kesildi.  Konferans salonunda bir süre karanlıkta oturan katılımcılar, daha sonra binanın giriş kapısına indi. Elektrik kesintisi nedeniyle dışarıda basın açıklaması yapan oda başkanları, gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

6ddd1427-feb3-4b5c-981e-cce472d9290a.jpg

“AYRILIKTA AZAP, BİRLİKTELİKTE RAHMET VARDIR” 

Aydın’ın ortak sorunları üzerine önemli açıklamalarda bulunan Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, "Ayrılıkta azap, birliktelikte rahmet vardır" diyerek güç birliğinin kararlılığını ortaya koydu. Ülken konuşmasını şöyle sürdürdü, “Biz mütabakat sağladığımız tüm konularda birlikte güç birliğimizi ortaya koyuyoruz. Havaalanı konusunda da biz hep birlikte Aydınımıza ihtiyaç var mı, yok mu tartışmasından ziyade iki tane havaalanı dahi isteyebilecek kadar kendi içimizde tutarlı bireyleriz. Şu anlamda tutarlılıktan bahsediyorum; bizim turizm bölgemizde de havaalanı talebimiz gayet tutarlıdır. Nazilli için de tutarlıdır. Efeler ilçesi de merkez olarak 600-700 Bin nüfusuyla bu talebi hak etmektedir. Bunlar öncelikle bizim ortak bir şekilde hareket etme güdümüzdür. Zaten ayrılıkta azap, birliktelikte rahmet vardır. " dedi.

HAVADİS GAZETESİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.