Gümüşhane Belediyesinden Anneler Günü’ne Özel Program

Gümüşhane Belediyesinden Anneler Günü’ne Özel Program

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Anneler Günü nedeniyle etkinlik düzenlendi.Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, Belediye Başkanı Ercan...

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Anneler Günü nedeniyle etkinlik düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, Belediye Başkanı Ercan Çimen ve eşi Gülsen Çimen, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Erdem ve Kubilay Bozalan, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Program, Belediye Başkanı Çimen’in eşi Gülsen Çimen ile katılımcılara tek tek karanfil dağıtmasının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Burada konuşan Belediye Başkanı Ercan Çimen, anneliğin çok kutsal bir duygu olduğunu ifade ederek, “Analar olmasaydı insanlık olmazdı. Ana o kadar değerlidir ki, Yüce Peygamberimiz bir hadisinde ‘Cennet anaları ayağının altındadır’ buyurmuştur. Annelerin ayaklarının altında Cennet ve cennetin kokusu vardır. Annelerin ayaklarının altı öpülür. Hayatını çocuklarına adayan ömrünü hayırlı bir evlat yetiştirmek için geçiren ve ahirete göçmüş olan tüm annelerimize Allah’tan rahmet diliyor, başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Gününü kutluyorum” diye konuştu.

YILIN ANNESİNE HEDİYESİ VERİLDİ

Yapılan konuşmaların ardından vefat eden kız kardeşinin engelli oğlunu evlat edinmesi nedeniyle Belediye tarafından yılın annesi seçilen Sevinç Bozkır’a hediyesi ve bakımını üstlendiği engelli yeğeni Berkant Yıldız’a (12) akülü sandalyesi verildi.

Program TRT sanatçıları Ali İbici ve Bahadır Özüşen’in konser vermesinin ardından sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.