'Gün, CHP’yi iktidara taşıma günüdür'

CHP Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Alican Bilgen, “Biz gençler partimiz CHP’yi iktidara taşımak için yemin ettik. Biz partimizin neferleriyiz” dedi.

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Nazilli Gençlik Kolları üyeleri geleneksel hale getirdikleri kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Gençlik Kolları Başkanı Alican Bilgen’in birlik ve beraberlik mesajı verdiği toplantıya Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Güneri ve Efeler Gençlik Kolları Başkanı Kaan Erçetin’in de katıldı.

• ‘BİZ PARTİMİZİN NEFERLERİYİZ’

CHP Nazilli İlçe Binası’nda düzenlenen toplantıda konuşan Alican Bilgen, iktidarı gençlerin kuracağını söyleyerek, “AKP’nin otoriter faşist düzenini gençler bitirecek” dedi. Birlik ve beraberliği pekiştirmek ve yaklaşan genel seçimler öncesi birlikteliği sağlamak için bir araya geldiklerini belirten Bilgen, “Biz gençler partimiz CHP’yi iktidara taşımak için yemin ettik. Biz partimizin neferleriyiz” şeklinde konuştu.

• ‘BİZİM İÇİN CHP ÜYELİĞİ ONURDUR’

Konuşmasında CHP’nin Türkiye’nin sigortası olduğuna dikkat çeken Alican Bilgen, “Bizim için CHP üyeliği onurdur. Görevimiz ülkenin sigortası CHP’yi iktidara taşımaktır. Bu nedenle gün birlik olma, CHP’yi iktidara taşıma günüdür. Bu anlamda biz gençlere çok önemli görevler düşüyor” şeklinde konuştu. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

alican-bilgen-(1).jpg

alican-bilgen-(2).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.