1 Ekim sigaraya zam mı geldi? En ucuz - en pahalı sigara kaç TL oldu? Ekim ayı güncel sigara fiyatları...

1 Ekim sigaraya zam mı geldi? En ucuz - en pahalı sigara kaç TL oldu? Ekim ayı güncel sigara fiyatları...

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabı üzerinden sigara zammı hakkında açıklama yaptı. Aybaş, bir sigara grubuna 5 TL zam geçişi olduğunu iddia ederken sigara gruplarına da zam gelmesini beklediğini belirtti. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama bulunmazken bu açıklamanın ardından sosyal medyada "Sigaraya zam geldi mi?" sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Hatırlanacağı gibi, Eylül başında birçok marka sigara grubuna 5 TL zam gelmişti. İşte detaylar...

Sigaraya zam iddialarının ardından vatandaşlar sigara zammı sorgulaması yapıyor. Sosyal medyada gündeme gelen sigara zammı iddialarının ardından sigara kullanan vatandaşlar güncel sigara fiyat listesini sorguluyor. İddialara göre paket başına 5 TL civarında zam geldiği belirtiliyor.

SİGARAYA ZAM MI GELDİ?

Sosyal medyada sigaraya 5 TL zam geldiği ileri sürüldü. Sigara zammı ile ilgili markalardan henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Öte yandan, sigara zammının ne zamandan itibaren geçerli olacağı da henüz bilinmiyor.

EYLÜL AYININ BAŞINDA 5 TL ZAM GELMİŞTİ

Eylül ayının başında hemen hemen bütün sigara gruplarına 5 TL'lik zam gelmişti.

Birçok markadaki en ucuz sigara fiyatı 46-47 TL'ye çıkmış; en pahalı sigara fiyatı ise 51 TL ile 55 TL arasında değişkenlik göstermişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.