Erdoğan çok sert konuştu

Erdoğan çok sert konuştu

Erdoğan, HDP'lilerin Meclis kararıyla ilgili "Dokunulmazlıklar üzerinden Meclise, devlete, millete, yargıya meydan okuyan bu densizlerin amacı Türkiye'yi uluslararası alanda sıkıntıya sokmaktır." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dokunulmazlıklar üzerinden Meclise, devlete, millete, yargıya meydan okuyan, hatta hakaret eden bu densizlerin amacı Türkiye'yi uluslararası alanda sıkıntıya sokmaktır. Açık net söylüyorum. Benim uluslararası bu saldırılardan en ufak bir korkum, endişem yoktur. Benim için aslonan milletimdir" dedi.

Erdoğan, Avrupa'dan gelen tepkilere de sert tepki göstererek, "Çok iyi tanıdım onları. Artık hücrelerini okuyorum. Onlar bana 'diktatör' demiş hiç umurumda değil" diye konuştu.

"ARKADAŞLARIMI İKAZ EDİYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da Sağlık Bilimleri Üniversitesi Fahri Doktora Tevdi ve Academic Hospital açılış töreninde yaptığı konuşmasında, "Uzun zamandır ya bir terör olayı ya da terörle mücadelede yaşanan gelişmeler sebebiyle gündemimizin diğer konularını yeteri kadar konuşma, tartışma imkanı bulamıyoruz. Bu durumdan duyduğum rahatsızlığı da her fırsatta dile getiriyor, arkadaşlarımı kendi gündemlerine, asli işlerine odaklanmaları yönünde ikaz ediyorum." dedi.

 

Cumharbaşkanı Erdoğan şöyle devam etti:

"Cumhurbaşkanı olarak ben de imkanların el verdiği ölçüde 2023 hedefleri kapsamındaki çalışmalar başta olmak üzere büyük projeleri, önemli yatırımları yakından izliyor, katkı vermeye çalışıyorum. Fakat bazı meseleler var ki onlarla ilgili değerlendirmemizi kamuoyuyla paylaşmak da en az diğer konular kadar önemli hale geliyor. Önceki gün başlayan ve halen devam eden, terör örgütü PKK'ya destek veren milletvekilleriyle ilgili süreç de işte böyle bir konudur."

"KENDİMİZİ ALDATMAYALIM, KENDİ GÖBEĞİMİZİ KENDİMİZ KESECEĞİZ"

"Batı bizim için hiçbir zaman hayırlı rüya gördü mü? Görmedi." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "53 sene Avrupa Birliğinin kapısında bekletilen Türkiye için Batı'dan biz ne bekleyeceğiz. Kendimizi aldatmayalım. Biz kendi göbeğimizi, kendimiz keseceğiz. İnanın çalışalım, gayret edelim, ilim olarak değerli hocalarım şu sevgili öğrencilerimizi geleceğe hazırlasınlar, biz bunları sollayıp aşar, geçeriz. Hiç endişeniz olmasın." diye konuştu.(haberler)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.