Son Dakika! Adil Serdar Saçan hayatını kaybetti

Son Dakika! Adil Serdar Saçan hayatını kaybetti

Bir süredir kanser tedavisi gören İstanbul Organize Suçlarla Mücadele ve Kaçakçılık Şube Eski Müdürü Adil Serdar Saçan, 60 yaşında hayatını kaybetti.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele ve Kaçakçılık Şube Eski Müdürü Adil Serdar Saçan hayatını kaybetti. Vefat haberini Saçan'ın sosyal medya hesabından ailesi duyurdu.

BİR SÜREDİR KANSER TEDAVİ GÖRÜYORDU

Saçan'a üç ay önce kanser teşhisi konulduğu ve hastalığın tüm vücuda yayılmasının ardından hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Cumhuriyet Gazetesi yazarı Murat Ağırel ise Saçan'ın bir süredir rahatsız olduğunu ve tedavi gördüğünü belirterek "Vasiyeti üzerine son sözleri ailesi tarafından paylaşıldı. Tanrı merhamet göstersin, sevenlerinin başı sağ olsun" dedi.

Saçan'ın cenazesinin 25 Mayıs Perşembe ikindi namazına müteakip Eyüp Sultan Camii'nde kılınacak cenaze namazı sonrası defnedileceği öğrenildi.

ÇOK SAYIDA ÖNEMLİ SORUŞTURMAYI YÜRÜTMÜŞTÜ

Adil Serdar Saçan 1998 yılında kurduğu İstanbul Organize Suçlarla Mücadele ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğünün başkanı olarak pek çok önemli soruşturmayı yürütmüştü.

23 Eylül 2008'de Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan Saçan, 16 ay tutuklu kaldıktan sonra 15 Ocak 2010'da tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.