Son Dakika! AK Parti Sözcüsü Çelik AK Parti'nin adaylarının açıklanacağı tarihi verdi

Son Dakika! AK Parti Sözcüsü Çelik AK Parti'nin adaylarının açıklanacağı tarihi verdi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Adaylarımızın bir bölümünü önümüzdeki pazar günü İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde, kalanları ise seçim beyannamemiz ile birlikte 15 Ocak tarihinde Ankara'da açıklayacağız" dedi.

AK Parti'de, yerel seçim çalışmaları sürerken, parti sözcüsü Ömer Çelik, kameraların karşısına geçti.

Çelik, yerel seçimlerde aday olacak başkan adaylarının bir kısmının pazar günü açıklanacağını, kalan kısmının ise 15 Ocak'ta seçim beyannamesi ile birlikte duyurulacağını söyledi.

Çelik, "Adayların bir bölümünü pazar günü Haliç Kongre Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıklayacağız. Kalan adaylar ise 15 Ocak'ta seçim beyannamesi ile açıklanacak" dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik sözlerini şöyle sürdürdü;

"20 yıldır bu konuda yaptığımız bir sürü şey var. Cumhurbaşkanımızın belediye başkanlığından deneyimleri var. Şimdiye kadar sürdürdüğümüz iyi uygulamaları sürdürmeyi ama aynı zamanda yeni siyasetler gerektiriyor. Belediyecilik geleneğimizin ana esaslarını içeren ve bugünün dünyasına hitap edecek söylemlerin meczedildiği bir beyanname olacak.

Seçim sürecine gidilirken en geniş mutabakat ve işbirliğinin sağlanabilmesi için Cumhur İttifakı'nın genel seçimlerde olduğu gibi büyük başarıya imza atması için çalışmalar devam ediyor. Nasıl MHP ile olanı açıkladıysak diğerleriyle ilgili açıklarız."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.