Son Dakika! Bakan Bilgin asgari ücret için Beştepe'de...

Son Dakika! Bakan Bilgin asgari ücret için Beştepe'de...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılına ait asgari ücret açıklamasından önce, Beştepe'de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile bir araya geldi.

Haftalardır yeni asgari ücreti belirlemek için toplanan komisyon toplantılarında sona gelindi. 2023 yılına ait asgari ücretin ne olacağı merakla beklenirken Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile görüşmek üzere bir araya geldi.

BAKAN BİLGİN'DEN PAYLAŞIM

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yarın açıklanması beklenen 2023 asgari ücret zammı öncesi sosyal medya hesabından videolu bir mesaj paylaşmıştı. Bakan Bilgin "Türkiye Cumhuriyeti sosyal devlet anlayışıyla çalışanların yanında" vurgusu yapılan videoya ilişkin "Siz üretin, biz enflasyonla mücadele ederiz… Sıradaki Dosya: Asgari Ücrete Azami Fedakârlık!" notunu düşmüştü. Videoda şu ifadeler yer almıştı: Alın terinizi, emeğinizi kutsal bildik. Kadınıyla, erkeğiyle, el birliğiyle, yüreğiyle siz üretin biz enflasyonla mücadele ederiz. Sıradaki dosya asgari ücrete azami fedakarlık. Türkiye Cumhuriyeti sosyal devlet anlayışıyla çalışanların yanında. (Havadis Haber)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.