‘Günü geçmiş borcumuz yok!’

‘Günü geçmiş borcumuz yok!’

Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Özkat, başta futbolcular olmak üzere hiçbir görevliye günü geçmiş borçlarının olmadığını açıkladı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta son haftalarda kaybettiği puanlarla Play-Off şansını zora sokan Nazilli Belediyespor’da ‘borç’ krizine son noktayı kulübün mali işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Nurettin Özkat koydu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özkat, “Yönetim olarak sadece futbolculara maç başı ödenecek olan 115 bin TL borcumuz var. Bu rakamın ödeme günü de 30 Nisan’dır. Önümüzdeki ay da 15 bin TL ödememiz var ve bunun dışında kimseye günü geçmiş borcumuz yok. Kimse bir bardak suda fırtına koparmaya çalışmasın” dedi.

‘HER ŞEY BİTMİŞ DEĞİL’

Sezon başında şampiyonluk hedefiyle yola çıktıklarını açıklayan Nurettin Özkat, takımın birçok kulübe göre kısıtlı bir bütçeye rağmen başarılı bir performans gösterdiğini ifade ederek, “Matematiksel olarak her şey bitmiş değil, daha önümüzde dört hafta var. Bu dört haftada neyin ne olacağı belli olmaz. Play-Off’a da kalabiliriz. Kimse bu takımı başarısız olarak değerlendirmesin” şeklinde konuştu.

‘YÖNETİME KİMSE TALİP OLMADI’

Nazilli Belediyespor Yönetimi’nin geçen yıl yapılan genel kurul öncesi basına açıklama yaptığını hatırlatan Özkat, “Biz kongre öncesi bizi eleştirenlere karşı, ‘Yönetime talip olan varsa buyursun gelsin, biz çekilelim hatta liste çıkaracak olan varsa onlara destek verelim’ dedik. Ama kimse talip olmadı. Futbol bir gönül işidir, biz de bu davaya gönlümüzü koyduk, yapabileceğimizin en iyisini de yapmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

‘DEFTERLERİMİZİ İNCELESİNLER’

Kulüpte muhasip üyelik görevi yaptığını hatırlatan Nurettin Özkat devamla şunları kaydetti: “Biz yönetim olarak gittiğimiz deplasman maçlarında yol ve otel paralarını kendi cebimizden ödüyoruz. Kimse kimseyi kandırmasın. Nazilli Belediyespor bir bakkal dükkanı değildir. Yapılan harcamalar ve alınan kararlar resmi kayıt altındadır. Bu konuda en ufak bir şüphesi olanlar varsa gelsinler defterlerimizi incelesinler. Yazılan asılsız haberlerle kulübe zarar veriliyor, futbolcularımızın moralleri bozuluyor. Herkes aklını başına alsın ve kulübümüzü siyasi malzeme olarak kullanmasın”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.