GÜNÜN BOMBA TRANSFER HABERLERİ

GÜNÜN BOMBA TRANSFER HABERLERİ

Günün bomba transfer haberleri (22 Temmuz 2015)

 

Gervinho'da B planı!

Sarı-Kırmızılılar, Fildişili oyuncunun Türkiye'ye sıcak bakması, kulübü Roma'nın da onunla yolları ayırmak istemesi üzerine B planını da devreye soktu. İtalyanlar'a, “6 milyon Euro verelim, bonservisiyle alalım” teklifi sunuldu.

Galatasaray’ın, hücum hattını güçlendirmek için düşündüğü isimlerin başında gelen Gervinho konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor.

Yeni sezon hazırlıklarını Avustralya’da sürdüren Roma’nın, Manchester City ile oynadığı hazırlık maçında 45 dakika görev alan Fildişili forvet için kiralama formülünü devreye sokan Sarı-Kırmızılılar, oyuncunun İstanbul’a gelmeye oldukça sıcak bakmasının ardından B planını da devreye soktu. Alınan bilgiye göre İtalyan ekibinin yöneticileriyle görüşmelerini tüm hızıyla sürdüren Cim Bom, 28 yaşındaki futbolcunun yıllık 3 milyon Euro olan ücretinden kurtulmak isteyen Roma’ya, “Eğer şartlarda anlaşırsak, Gervinho’yu bonservisiyle de alabiliriz” mesajını gönderdi.

‘Kulübümle görüşeceğim’

Çizme’nin popüler spor gazetelerinden Tuttosport’ta yer alan habere göre Al-Jazira’nın 12 milyon Euro’yu gözden çıkardığı ancak bu takıma gitmek istemeyen Gervinho için Galatasaray, 6 milyon Euro’luk bir teklif sundu. Bunun üzerine tekrar düşünmek için süre isteyen Roma yöneticilerinin, son kararı ise teknik direktör Rudi Garcia’dan gelecek rapora göre verecekleri ifade edildi. Bu arada geleceğiyle ilgili basına da kısa bir açıklama yapan tecrübeli forvet, “Kulübümle yakında bir görüşme yapacağım. Ardından ne olacağını hep birlikte göreceğiz” diyerek, ayrılık sinyalini de açıkça vermiş oldu.

 

Gomez'de son 48 saat

Forvet transferi için favorisi Mario Gomez olan Beşiktaş, oyuncuyu ikna ettikten sonra kulübüne de resti çekti. Fiorentina ile kurulan son temasta cuma gününe kadar süre verildi. Aksi bir durumda bu transferden kesin olarak vazgeçilecek.

Demba Ba’nın Çin’e gitmesinin ardından mesaisinin neredeyse tamamını golcü transferine ayıran Beşiktaş Yönetimi, teknik direktör Şenol Güneş’in de çok istediği Mario Gomez’i kadroya katabilmek için çalışıyor.

Ancak görüşmelerin yavaş ilerlemesi canları sıkıyor. Vaktin daralması ve teknik kadronun transferin kampa yetişmesini istemesi, yönetimi de temasları hızlandırmak zorunda bıraktı. Oyuncuyu 3.5 milyon Euro yıllık ücret artı bonuslarla ikna eden Siyah-Beyazlılar, Fiorentina’ya ise son kararlarını vermek için cuma gününe kadar süre tanıdı. Transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları’nın bu restinin olumlu karşılık bulması bekleniyor.

Bilgi topluyor

Çünkü maddi anlamda pek de iyi günler geçirmeyen ve yeni sezonda kemer sıkma politikası uygulamaya hazırlanan Çizme ekibine Gomez için en ciddi teklifi yapan takım Beşiktaş. Bu kozu olumlu yönde kullanmak üzere bu şekilde bir strateji uygulayan Siyah-Beyazlılar, aksi takdirde transferden kesin olarak vazgeçecek. Bu arada İtalyan temsilcisinin ABD kampına katılan Gomez’in de Beşiktaş ve Türkiye hakkında bilgi toplamaya başladığı da gelen haberler arasında.
 

 

Dünya devi ManU'dan F.Bahçe'ye: 'Adnan Januzaj'ı kiralık verelim'

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalınması halinde transfer etmek istediği Adnan Januzaj için Manchester United'dan cevap geldi.

Transferin şampiyonu Sarı-Lacivertliler’in durmaya hiç niyeti yok. Bir orta saha oyuncusunun yanı sıra bir yıldıza daha imza attırmak isteyen Kanarya’nın hedefindeki ismi FANATİK açıklamıştı: Adnan Januzaj... Aziz Yıldırım, genç yıldızın Fenerbahçe’ye kazandırılması için Terraneo’ya tam yetki verdi. Van Persie ve Nani transferleri sırasında İngiliz ekibiyle sıcak ilişki kuran Terraneo da harekete geçti. Sarı-Lacivertliler, 20 yaşındaki futbolcuya olan ilgisini Manchester United ile paylaştı. İngiliz ekibinden yanıt gecikmedi.

Fener, opsiyon istiyor

Manchester United Yönetimi, geçtiğimiz sezon olduğu gibi yeni sezonda da forma şansı bulması zor görünen Adnan Januzaj’ı vermeyi kabul etti ancak kiralık olarak. Fenerbahçe, gruplara kalınması halinde Januzaj’ı kiralamak için teklif yapacak ancak sözleşmede satın alma opsiyonu olması için de bastıracak.

‘Daha çok oynamak istiyorum’

Manchester United televizyonuna açıklamalarda bulunan Adnan Januzaj, kulübün kendisi için özel fitness hocası tuttuğunu belirterek, “Yeni sezonda çok daha fazla forma şansı bulmak istiyorum” dedi. Ancak Di Maria, Mata ve Young gibi isimlerin yanına Depay’ı da ekleyen Van Gaal’in yeni sezonda da genç futbolcuya şans vermesi zor görünüyor. Üstelik Hollandalı menacerin kanatlara bir takviye daha yapması bekleniyor.

Mirallas el yakıyor

Sarı-Lacivertliler’in kanat adaylarından biri de Kevin Mirallas. Ancak Everton’ın, Belçikalı yıldızını ucuza kaptırmaya hiç niyeti yok. İngiliz basınına göre Everton, Bilic’in takımı West Ham’ın yaptığı 6 milyon Pound’luk (25.2 milyon TL) teklifi geri çevirdi. Bunun üzerine West Ham’ın 7.5 milyon Pound’luk (31.5 milyon TL) yeni bir teklif yapmaya hazırlandığı kaydedildi. Januzaj konusunda ilerleme sağlayamaması halinde Mirallas’a yönelecek olan Fenerbahçe’nin 27 yaşındaki yıldız için nasıl bir teklif sunacağı merak konusu.

Adrian’ın bonservisi iki kulüpte!

Fenerbahçe, listesindeki isimlerden Adrian Lopez’i transfer etmek için sadece Porto ve oyuncuyu ikna etmekle yetinemeyecek. Çünkü İspanyol yıldızın bonservisinin yüzde 60’ı Portekiz ekibinde. Kalan yüzde 40’lık bölüm ise Atletico Madrid’de. Bu nedenle Sarı-Lacivertliler’in İspanyol deviyle de pazarlık masasına oturması gerekecek. Bu nedenle Fenerbahçe, 27 yaşındaki sol kanat oyuncusunu kiralamaya daha sıcak bakıyor. Adrian, forvette de görev yapabiliyor.

(Fanatik)

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.