Güzelköy ve Arslanlı'ya yol yatırımı. Artık ulaşım daha kolay

Güzelköy ve Arslanlı'ya yol yatırımı. Artık ulaşım daha kolay

Arslanlı ile Güzelköy Mahallesi'ni birbirine bağlayan kanal yolunda yol yapım çalışmaları tamamlandı.

GÜNAY PABUŞÇU-Bölgede Arslanlı Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Mergen Çayı üzerine yapılan köprü ile ilçenin doğusunda bulunan 20 kırsal köyün alternatif yol sorunu çözüme kavuşturuldu. Mahalle halklarının yıllardır hayallerini kurdukları yol çalışmalarının tamamlanmasıyla büyük bir sevinç yarattı. Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOP) tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında,  Arslanlı ile Güzelköy arasındaki bağlantı yolunda yenileme çalışmaları devam ediyor. Yola, parke taşları döşenerek vatandaşların ulaşım sorunu çözülecek.

whatsapp-image-2020-06-12-at-22.31.00.jpeg

Arslanlı Muhtarı İbrahim Topçuoğlu, yaklaşık 30 köyü birbirine bağlayan Mergen Köprüsü’nün hizmete açılmasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Topçuoğlu, “Bu bölgeden geçmek isteyen vatandaşlarımız kullanışlı bir köprümüz, yolumuz olmadığı için burada mahsur kalıyordu. Aydın Valimiz Yavuz Selim Köşger, AK Parti Aydın Milletvekillerimiz Mustafa Savaş ve Bekir Kuvvet Erim köprü çağrımıza kayıtsız kalmadı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. YİKOOP tarafından başlatılan çalışmalar 2 ay gibi bir sürede tamamlandı. 21 dakikalık yolu 2-3 dakikaya indirildi. Şimdi buradaki ulaşımımız çok rahat.” dedi.

whatsapp-image-2020-06-12-at-22.31.00-(3).jpeg

Arslanlı ile Güzelköy arasındaki bağlantı yolunu kullanamadıklarını söyleyen Güzelköy Muhtarı İbrahim Irmak, yolun karayolundaki trafiği de azaltacağını söyledi. Irmak, “Tüm mahallelerimizin faydasına olacak bir hizmet. Emeği geçen tüm yetkililerimizden Allah razı olsun. Son bir ricamız olarak, parke taşlı yolumuzun kenarlarına kanala düşme tehlikesine karşı ışıklı duba yapılmasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2020-06-12-at-22.31.00-(4).jpeg

whatsapp-image-2020-06-12-at-22.31.00-(5).jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.