Hacıeyüpoğlu: “Milletimizle Zafere Yürüyeceğiz”

Hacıeyüpoğlu: “Milletimizle Zafere Yürüyeceğiz”

Seçim çalışmalarına Adapazarı’nda devam eden Sakarya Milletvekili Adayı Hacıeyüpoğlu, “AK Parti kültür sanat alanından eğitime, alt yapıdan üst yapıya birçok yenilikçi projeyi hayata geçirirken muhale...

Seçim çalışmalarına Adapazarı’nda devam eden Sakarya Milletvekili Adayı Hacıeyüpoğlu, “AK Parti kültür sanat alanından eğitime, alt yapıdan üst yapıya birçok yenilikçi projeyi hayata geçirirken muhalefet ise vaat balonunu şişirip duruyor. Biz hizmetlerimizle güçleniyoruz muhalefet ise boş vaatlerle yoruluyor” dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Programı kapsamında TIR-Kamyon Parkı’nda nakliyecilerle bir araya gelen ardından Karaağaç Caddesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Sakarya Milletvekili Adayı Hacıeyüpoğlu, günün devamında Ozanlar, Yenigün ve Solaklar mahallesi sakinleriyle buluştu. Gerçekleştirdiği ziyarette Yeni Türkiye’nin inşa sürecinin devam ettiğine vurgu yapan Hacıeyüpoğlu, “Daima millet diyen AK Parti ile Yeni Türkiye’nin inşa süreci devam ediyor. Hamdolsun ülkemiz her alanda hızlı bir gelişim ivmesi yakaladı. İnşallah bu gelişim ivmesini daha da ileri taşıyacağız” diye konuştu.

Hacıeyüpoğlu, “Hükümetimiz bir yandan yeni Türkiye’nin inşa sürecini sürdürürken bir yandan da şehirlerimizin gelişimi için önemli yatırımlar gerçekleştiriyor. Hükümet ve yerel yönetim işbirliğiyle gerek altyapıda gerekse üst yapıda uzun vadeli adımlar atılıyor. Hükümetimiz yerel yönetimlerimizi daha da güçlendirmek adına önemli bir adım attı. Yerel seçimlerin ardından Yeni Büyükşehir Yasası’nı yürürlüğe koydu. Bu yasa ile hizmetlerdeki çok başlılık ortadan kalktı. Artık hemşerilerimiz Büyükşehir’in güçlü hizmet eliyle hizmetin en kalitelisine kısa süre içerisinde ulaşıyor. Yeni Büyükşehir Yasası demek daha hızlı hizmet demek. Büyükşehir Belediyemiz geçtiğimiz yıl kısa süre içerisinde mahalle grup yollarını sıcak asfaltla buluşturdu. Şehir genelinde çok önemli altyapı yatırımları kısa sürede projelendirildi, süreç devam ediyor. Sakarya Yeni Büyükşehir Yasası ile geleceğe hazırlanıyor. AK Parti kültür sanat alanından eğitime, alt yapıdan üst yapıya birçok yenilikçi projeyi hayata geçirirken muhalefet ise vaat balonunu şişirip duruyor. Biz hizmetlerimizle güçleniyoruz muhalefet ise boş vaatlerle yoruluyor. Milletimiz bizim hizmet sevdamızı çok iyi biliyor. Bugüne kadar milletimizle her seçimden zaferle çıktık. İnşallah 7 Haziran’da da içi boş vaatlere gereken cevap verilecek” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.