Hakan Çağlar Erürker  Aydın AK Parti’yi ziyaret etti

Hakan Çağlar Erürker Aydın AK Parti’yi ziyaret etti

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Hakan Çağlar Erürker, “Hedefim, Aydın’ın potansiyelini bir marka şehir olarak ortaya çıkarmak olacak” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Hakan Çağlar Erürker, AK Parti Aydın İl Teşkilatını ziyaret etti. Eşi Burcu Erürker’in de eşlik ettiği Hakan Çağlar Erürker, ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen ve partililer tarafından karşılandı. Yapılacak temayül yoklaması öncesi AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleriyle buluşan Erürker, siyasi hedefleri ve projelerini anlatarak destek istedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Hakan Çağlar Erürker, Aydın’ın bereketli toprakları, çalışkan çiftçisi, müteşebbis insanı ile Türkiye’nin dünya da parlayan yıldızı olacağını söyledi. Emeğini aşını borçlu olduğu Aydın’a hizmet etmek için yola çıktığını belirten Erürker, “Yıllardır vizyonunu benimsediğim AK Parti’ye gerek akademik gerekse bakanlıkta edindiğim tecrübeyi siyasete de taşıyarak hizmet etmek istedim. Memleketimin potansiyelini ön plana çıkarmak, değer katmak, halkımızla omuz omuza vermek için bu adaylığı düşündüm. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Hedefim, Aydın’ın potansiyelini bir marka şehir olarak ortaya çıkarmak olacak. Tarımından sanayisine, turizmden gençliğine, kültürüne kadar her alanda her alanda Aydın’ı bir çekim merkezi haline getirmeyi amaçlıyorum” dedi.

DİĞER ADAYLARA BAŞARI DİLEDİ

Seçim süresinde AK Parti’deki tüm aday adaylarına başarılar dileyen Erürker, şöyle konuştu:

“Aday adaylığı sürecinde Aydın’da 55 tane aday adayımız var. Bu da Partimizin ne kadar çekim merkezi olduğunu ve hizmet için yarışan çok değerli kardeşlerimizin, ağabeylerimizin ve de büyüklerimizin olduğunu gösteriyor. Bu noktada ben hepsine başarılar diliyorum. Aydın’ımız için hayırlısı kim olacaksa, Allah’ımdan onu nasip etmesini diliyorum”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.