Hakan Çağlar Erürker ; "Gönülleri kazanacağız"

Hakan Çağlar Erürker ; "Gönülleri kazanacağız"

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Çağlar Erürker, Koçarlı'da çarşı ve pazar esnafını ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi.

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler için AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Hakan Çağlar Erürker, seçim çalışmaları için Koçarlı'ya gitti. AK Parti Koçarlı İlçe Teşkilatı'nda partililer ve Koçarlı Belediye Başkan Aday Adayı Nedim Kaplan ile seçimlere hazırlık ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Erürker, sonrasında çarşı ve pazar yerlerini gezerek; esnafların sorun ve beklentilerini dinledi.

"HAKİM OLMAYA DEĞİL HADİM OLMAYA TALİBİZ"

Erürker, "Aydın’ın sorunlarını biliyoruz, çalışmalarımız ilçe ilçe sürüyor. Projelerimizi ilerleyen süreçte ilçe ilçe açıklayacağız. Bütün Aydın’ı kucaklayacağız. Nerede bir yara varsa, merhem olacağız. Hakim olmaya değil, hadim olmaya talibiz. 24 saat Aydınlı’nın hizmetinde olacağız. Aydın’da yaşayan bütün vatandaşlarımızın gönlünü kazanacağız. Azimliyiz, kararlıyız; kendimizden eminiz. Aydın’ın geleceği AK Belediyecilikte. Birlikte çalışacağız, birlikte başaracağız; Aydın kazanacak” dedi. 

11-034.jpg

22-022.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.