Hakan Çağlar Erürker, partililerin takdirini topladı

1 Mart 2015 pazar günü AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri milletvekili aday adayları için temayül yoklaması yapacaklar.

ADALET VE Kalkınma Partisi’nde (AK Parti) hareketli günler yaşanıyor. Mevcut Milletvekilleri Mehmet Erdem, Semiha Öyüş, Ali Gültekin Kılınç ve eski Milletvekili Ahmet Ertürk’ün Aday Adayı olarak yola çıkması bu heyecana ayrı bir renk kattı. Milletvekili Aday Adaylarının 57’ye ulaşması, partiye ayrı bir heyecan getirirken, 1 Mart 2015 pazar günü AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri milletvekili aday adayları için temayül yoklaması yapacaklar.

• YOKLAMAYA MEVCUT MİLLETVEKİLERİ KATILMAYACAK

Temayül yoklamasına parti iç tüzüğü gereği mevcut milletvekillerinin girmeyeceği ve kendilerine tam puan verileceği öğrenildi. Temayül yoklamasından çıkan sonuçlar AK Parti Genel Merkezi’nde değerlendiremeye alınacak. Ardından aday adayları için çok önemli olan kamuoyu yoklaması yapılacak. Öte yandan AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayları bugüne kadar ilçe yönetimlerini dolaşarak kendilerini tanıtarak, teşkilatlara kendilerini anlattılar. Bugüne kadar yapılan çalışmalarda ‘Nazilli vefa borcum var’ açıklamasıyla Avrupa Birliği İşleri Uzmanı Hakan Çağlar Erürker ismi dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Hakan Çağlar Erürker’in akademisyen kimliği büyük bir avantaj olarak görülüyor.

• MÜTEVAZİ BİR GÖRÜNTÜ ÇİZDİ

Hakan Çağlar Erürker’in gerçekleştirdiği teşkilat ziyaretlerinde akıcı dil üslubu, Aydın sorunlarına çözüm önerileriyle yaklaşması partililerin takdirini topladı. Milletvekili Aday Adaylığı konusunda mütevazi bir görüntü çizen Hakan Çağlar Erürker’ın her konuşmasının ardından 56 aday adayına başarılar dilemesi ve “Aydın için hangi aday adayı yararlı olacaksa, verilen sözler icraatlarıyla yerine getirecekse o arkadaşımız milletvekili olsun” cümlesi AK Parti teşkilatlarından büyük alkış aldı. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

hakan-caglar-erurker.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum