Hakan Çağlar Erürker'in 5 Eylül Mesajı

Hakan Çağlar Erürker'in 5 Eylül Mesajı

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Hakan Çağlar Erürker Nazilli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümü nedeniyle kutlama mesaj yayınladı.

 

Hakan Çağlar Erürker’in kutlama mesajı şöyle;

“Tarih boyunca pek çok uygarlığı misafir etmiş; Selçuklu, Menteşe, Aydınoğlu, Osmanlı, Yörük Ali Efe emaneti Nazillimizin 27 ay süren düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümünü kutluyor;  memleketimizin ebedi tapusunu Tınaztepe’de, Belentepe’de, Çiğiltepe’de ve Başkomutanlık Meydan Muharebesinde kanlarıyla alarak bizlere hediye eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve Gazilerimizi rahmet ve şükranla yâd ediyorum.

Çıktığım AK Parti Aydın Milletvekilli Aday Adaylığı yürüyüşümde ata yadigârı bu aziz topraklara hizmet edebilmek içim; bu toprakların mert insanları siz hemşerilerimle birlikte daha Aydın yarınlar inşa edebilmek için desteklerinizi bekliyorum.

1513667_1415754855407331_1105100921403727314_n.jpg

Nazillimiz Güney Kalkınma Ajansının verilerine göre Türkiye’de yer alan ilçeler arasında “gelişmişlik endeksinde” ne yazık ki hiçbir alanda ilk 50 ilçe arasına giremiyor. Esasında verimli tarım toprakları, insan potansiyeli, stratejik mevkii, ulaşım ve pazarlama imkânları nazara alındığında Nazillimizin gelişmişlik açısından yeri, Türkiye İlçeler sıralamasında ilk 20 içinde olmalıdır. Nazilliyi buralara taşımak bizlerin görevidir. Bu kardeşinizin özlemi ve hedefi atalarımızın ruhlarının hoşnut olacağı, yaşayan insanlarımızın huzur bulacağı, genç nesillerin yarınlarından emin olacağı bir şehirdir.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.