Hakkari Barosu’ndan Engellilere Ziyaret

Hakkari Barosu’ndan Engellilere Ziyaret

Hakkari Barosu’na bağlı avukatlar, Engelliler Haftası nedeniyle Bedensel Engelliler Derneği’ni ziyaret etti.Engelliler Haftası münasebetiyle Hakkari Barosu avukatları, Bedensel Engelliler Derneği Başk...

Hakkari Barosu’na bağlı avukatlar, Engelliler Haftası nedeniyle Bedensel Engelliler Derneği’ni ziyaret etti.

Engelliler Haftası münasebetiyle Hakkari Barosu avukatları, Bedensel Engelliler Derneği Başkanlığı’nı ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Av. Zeydin Kaya, Hakkari’de yaşayan her ferdin ve kurumun birbirine karşı sorumlu davranması gerektiğini, bilhassa kentte sayıları azımsanmayacak derecede olan engellilere her konuda gerekli ilgi ve desteğin sağlanmasının bir borç olduğunu ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hakkari Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin ise, son derece önemli ve anlamlı bulduğu bu tür ziyaretlerin toplum nazarında engellilere karşı bakış açısının değişmesinde ve desteğin artırılmasında önemli bir rol teşkil ettiğini ifade etti. Keskin, daha önce Av. Zeydin Kaya tarafından derneğe ücretsiz tahsis edilen büro sayesinde kısa bir sürede faaliyet alanında önemli bir mesafe katlettiklerini, bu ve buna benzer desteklerin toplumda da hem örnek teşkil ettiği hem de takdire şayan olduğunu ifade ederek, Av. Zeydin Kaya’ya teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.