Haluk Alıcık açılış törenine katıldı

Haluk Alıcık açılış törenine katıldı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Kılıçlar inşaat ofisinin açılış törenine katıldı. İstanbul, Konya-Ereğli ve Bursa-Kestel’ den sonra Nazilli ‘de de yatırımlarına başlayan Kılınçlar İnşaat görkemli bir tören ile ofis açılışını yaptı.

Kıbrıs caddesindeki ofis açılışına Kılınç ailesinin yanı sıra iş ve inşaat sektörünün tanınmış isimleri ile Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Katıldı. Düşük peşinatlarla hayalinizdeki eve kavuşun sloganı ile yola çıktıklarını ifade eden Kılınçlar İnşaat Nazilli ofisinin açılış töreninde Nazilli şube yöneticisi Ercan Kılınç firma hakkında bilgiler verdi. Kılınç ailesi olarak 16.’ıncı yıllarını doldurduklarını ifade eden Ercan Kılınç; “İstanbul, Konya-Ereğli ve Bursa-Kestel ‘den sonra Nazilli’de yatırım yaptık. Geçtiğimiz yıl temelini attığımız ‘İstanbul Konutları’ adına verdiğimiz 72 dairelik projemizde sona geldik. Hemen ardından 200 dairelik 1+1 projemiz başladı. Hedefimiz, büyüyen, gelişen Nazilli’ye sektör olarak bizimde katkımız olmasıdır’ dedi.

Nazilli’nin hızla gelişen ve büyüyen bir kent olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Haluk Alıcık açılışta yaptığı konuşmada, “Kardeşlerimiz ilçemizin gelişimine katkıda bulunma için inşaat sektöründe yatırım yaptılar. Nazilli hızla gelişen ve büyüyen bir kent. Özelliklede inşaat sektörü son yıllarda büyük ivme kazandı. Bizde bu sektörün doğru şekilde gelişmesi için belediye olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. İmar uygulamaları açısından sektöre destek olmaya çalışıyoruz. ‘Okumak, yaşamak ve yaşlanmak için ideal şehir Nazilli ‘ sloganımıza uygun olarak ilçemizin üniversite ve organize sanayi kenti olmasını da istiyoruz. İlçemizde yapılan her yatırımın yanındayız. Türkiye’nin değişik yerlerinde inşaat yapan firmamızın Nazilliye değer katacağına inanıyor ve hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca firma sloganınızı da çok beğendim” ifadelerini kullandı. 

dsc_0615.jpg

dsc_0679.jpg

dsc_0626.jpg

dsc_0684.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.