Haluk Alıcık, beklenen açıklamayı yaptı!

Haluk Alıcık, beklenen açıklamayı yaptı!

Haluk Alıcık'tan basın açıklaması...

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, dün hakkında çıkan "kadın personele tokat" haberi üzerine basın açıklaması yayımladı.
İŞTE O AÇIKLAMA;

8 Mart Kadınlar gününde “MHP’li Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Nazilli Belediye Başkan Adayı’ndan Kadınlar Gününde Kadın Çalışanına Tokat” başlığıyla bir haber servis edildi.
Nazilli gündemini değiştiren, ulusal medyaya taşınmaya çalışılan yalan ve algı haberin muhatabı olarak konu ile ilgili değerli hemşerilerimi bilgilendirmek istiyorum.
• Ne bu görüntülerde, ne de hayatımın hiçbir anında hiçbir kadına bugüne kadar elim kalkmamıştır ve 3 kız evlat babası olarak asla da kalkmayacaktır. Tokat başlığıyla servis edilen görüntülerde bu net bir şekilde görülmesine rağmen başlıklarla doğan algı nedeniyle bunu yine de özellikle belirtmek istiyorum.
 
• Belediye hizmet binasında, görüntülerden 10 dakika önce binaya giriş yaparken saygısız ve terbiye sınırları dışında hitaplarıyla provokatörlük yapmaya çalışan ve 10 dakika boyunca susmadan saygısızlığını sürdüren “İnci Celasun” isimli kişi ile gerçekleşen diyalog 3 yıl önce gerçekleşmiştir. Birçok kere söylediğim gibi “sevgide serbestlik, lakin saygıda mecburiyet vardır” sözüne inanan biriyim. Temsil ettiğim makama saygısız ve terbiyesiz yaklaşım karşısında sınırlarımı sonuna kadar zorlamaya çalışma gayesiyle, gizli kalem kamerayla görüntülerin önceden planlayarak kaydedilmiş olması zaten yapılmaya çalışılan komployu açıkça gözler önüne koymaktadır.
 
• İnci Celasun isimli şahıs 2016 yılında hakkındaki zimmet iddiaları nedeniyle “Belediyemizde çalıştığı dönemde iyi niyet ve ahlak kuralları ile bağdaşmayacak eylemleri” nedeniyle iş akdi feshedilmiş olup ilgili olduğu zimmet davası ile ilgili hukuki süreç devam etmektedir. Bu konuda hakkında işlem yapılması için davanın sonuçlanması beklenilmektedir. Buna karşın ilgili müfteri bir süre önce Büyükşehir Belediyesinde işe alınmış olup halen CHP’li Aydın Büyükşehir Belediyesi personeli olarak çalışmaktadır.
 
• Gizli kalem kamerayla 3 yıl önce kaydedilen görüntüler seçimlere çok kısa bir süre kala sadece Aydın Büyükşehir Belediyesi ve CHP haberleri yaptığını gördüğümüz bir haber sitesinde yalan bir başlıkla, algı operasyonu amaçlı, çamur at izi kalsın ahlaksızlığıyla, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yaşanan bir olay olarak servis edilmiştir.
 
Tüm bu ahlaksız saldırılara ve girişimlere rağmen hakkımdaki bu iftiralara benim açıklamamı beklemeden şahsıma, karakterime sahip çıkan tüm hemşerilerime, dostlarıma, kardeşlerime, çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kurulmaya çalışılan bu komplonun sahipleri, kukla ustaları ve piyonları ile ilgili hukuki işlemleri başlatmış bulunuyorum.
Beni üzen şudur ki; 1 Nisan sabahı yüz yüze bakacağımızı düşündüğümüz şahsiyetlerin halkın gönlünde kazanamadıkları saygı ve desteği bu ahlaksız kumpas ve yalanlarla kazanacaklarını ummaları, saygın bir şekilde seçim kaybetmektense ahlaki değersizliklerini ortaya koymaları ve bu tablonun Nazilli ismiyle Türkiye’ye servis edilmesi tamir edilemez yaralar açmaktadır.
Gerekli görüldüğü durumda şu an detaylarını paylaşmadığımız bilgileri kamuoyuyla paylaşacağımı belirtiyor, saygılar sunuyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum